Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Başka bir kız da kaçırılıp hamile bırakılmış...

Narin Güran cinayeti soruşturmasında 58 gün geride kaldı. Cinayette deliller toplandı. İddianame hazırlanmaya başlandı. Narin Güran cinayetinde 4 kişi baş şüpheli olarak yer alıyor. Amca Salim Güran'ın avukatı Onur Akdağ dosyaya bir belge soktu. Dosyada çok ilginç gelişmeler yaşandı. Daha önce Nevzat Bahtiyar'ın kızının kaçırıldığı ve hamile kaldığı öne sürüldü.

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Başka bir kız da kaçırılıp hamile bırakılmış... - Sayfa 1

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü'nde kuran kursundan çıkıp evine gittikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 8 Eylül'de bulundu. Evinden 1,5 kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi'nde çuval içinde okul çantasıyla birlikte bulunan Narin'in korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

111
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Başka bir kız da kaçırılıp hamile bırakılmış... - Sayfa 2

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde biri başsavcı vekili 4 cumhuriyet savcısının adeta 'iğneyle kuyu kazarak' yaptığı titiz soruşturmada aralarında anne Yüksel, ağabey Enes Güran ile amca Salih Güran ile cesedi gömen Nevzat Bahtiyar ve yengeler Hediye ile Maşallah Güran'ın da aralarında olduğu 12 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

211
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Başka bir kız da kaçırılıp hamile bırakılmış... - Sayfa 3

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk'in koordinesinde biri başsavcı vekili 4 cumhuriyet savcısı, soruşturmayı en ince ayrıntısına kadar hiçbir şeyi atlamamaya özen göstererek detaylıca çalışmalarını yürüttü.

311
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Başka bir kız da kaçırılıp hamile bırakılmış... - Sayfa 4

Savcılar, 21 Ağustos'tan bugüne yani 58 gün boyunca adeta 'iğneyle kuyu kazarak' soruşturma yaparken, cinayete ilişkin delilleri topladı.

411