Narin Güran cinayetinde tüyler ürperten detay: Cesedin bulunduğu çuvaldan öyle bir şey çıktı ki... - Sayfa 7

ANNE VE AĞABEYİNE AİT PROFİL YOK

İstanbul ATK’ya gönderilen 91 numune arasında Nevzat Bahtiyar’dan alınan ağız içi sürüntü ve FTA üzeri kan leke örneklerinden otozomal STR DNA profili tespit edildi.

Yine ceset üzerindeki bulgularda anne Yüksel ile ağabey Enes’ten alınan DNA profili ile eşleşme olmadığı bildirildi. Narin’e ait şort, çanta ve saç sürüntü örneğinin de DNA miktarının azlığı ve eşleşmeye müsait DNA profili tespit edilemediği bildirildi.

79
Narin Güran cinayetinde tüyler ürperten detay: Cesedin bulunduğu çuvaldan öyle bir şey çıktı ki... - Sayfa 8

O KAYA PARÇALARI DA İNCELENDİ ANCAK SONUÇ ÇIKMADI

Sözcü'de yer alan habere göre; Narin’in cesedinin bulunduğu dere yatağında çuvalın üzerinin kapatıldığı 3 büyük kaya parçasında da kan, kıl, tükürük, salya, tırnak, parmak izi genotip uyumlu DNA profili olabileceği değerlendirilerek örnekler alındı.

ATK’ya getirilen taşlar üzerinde 2 saat süren bir inceleme yapıldı. BN 10, BN 10A, BN 10B diye adlandırılan 3 kaya parçası ile olay yerinde bulunan Narin’e ait tırnaklardan alınan sürüntü örneklerinde de farklı DNA profiline rastlanılmadığı tespit edildi.

89
Narin Güran cinayetinde tüyler ürperten detay: Cesedin bulunduğu çuvaldan öyle bir şey çıktı ki... - Sayfa 9

Cinayetin faillerinin kim ya da kimler olduğuna dair alınan 91 numuneden herhangi bir delil elde edilemezken, küçük kızın sadece kesin ölüm nedeni belirlenmiş oldu.

Boyun bölgesindeki troid kıkırdaklarda ileri derecede kırıklar oluşması boynunun tutulup ağzının ve burnunun el müdahalesiyle kapatıldıktan sonra nefes borusunun oksijensiz kalması sonucu öldüğü mütalaa edildi.
Şimdi faillere dair somut delil elde edilmesi için gözler TÜBİKAK’a gönderilen görüntü çözümleriyle ilgili rapor ile Van Jandarma Bölge Kriminal Laboratuarı'na gönderilen örneklerden çıkacak rapora çevrildi.

99