Gündem
17 Eyl 2024 09:11 Son Güncelleme: 17 Eyl 2024 15:59

Narin cinayetini aydınlatacak ipucu; “Siz sustuğunuz için bu olay böyle oldu"

Kayıp ilanından 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili gelişmeler sürüyor. Narin Güran cinayetinde, teyze Yasemin Güran, yenge Maşallah Güran ve kuzenler arasındaki tartışmalar dikkati çekiyor.

Hürriyet’ten Musa Kesler’in haberine göre, amca Hüseyin Güran!ın 15 yaşındaki kızı Melike Güran, Narin’in cesedinin bulunduğu gün, Yasemin’in Maşallah ve ablası Birsen Güran’a "Siz sustuğunuz için bu olay böyle oldu" diyerek bağırdığını ifade etti. Yasemin’in bu sözlerinin ne anlama geldiği konusunda detay verilmedi.

Enes Güran ise ifadesinde, tartışmanın Melike’den kaynaklandığını ve Yasemin’in, Melike’nin “Ben böyle olacağını biliyordum” demesi üzerine kavgaya başladığını belirtti. Enes, Birsen’in Yasemin’e saldırmaya çalıştığını ve Maşallah Güran’ın araya girerek kavgayı ayırdığını söyledi.

Enes Güran kavga sırasında bir kadının "erkekler sizin yüzünüzden birbirine girdi" diye bağırdığını ancak bu kişinin kim olduğunu görmediğini ifade etti.

Bu ifadeler, cinayetin aydınlatılmasında önemli ipuçları sunuyor.