Nagihan Karadere, cinsel istismar itirafıyla ağızları açık bıraktı! Yıllar sonra ilk kez anlattı... - Sayfa 27

"Bana söylediklerini aynen aktarıyorum. ''Büyük bir hayal kırıklığısın. Senden hiçbir şey olmaz. Seni görmek dahi istemiyorum. Çok yeteneksizsin. Benim antrenmanlarımı yapıp da bu dereceyi koşuyorsan gözüm seni bir daha görmesin. Defol git. Sen anca evlen ve evinde pasta börek yap!'' Bu sözler karşısında şok oldum. O an ailemin yanına dönemem. Hem başarmam gereken şeyler var hem de maddi olarak onlara destek olmak zorundaydım."

2754
Nagihan Karadere, cinsel istismar itirafıyla ağızları açık bıraktı! Yıllar sonra ilk kez anlattı... - Sayfa 28

"Gidecek hiçbir yerim yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Yüzme havuzunun altında sporcuların kaldığı bir yer vardı ve oraya gittim. Odada bir masa ve bir yatak vardı. Birkaç gün boyunca İstanbul'da nasıl tutunabilirim diye düşünmeye başladım.

2854
Nagihan Karadere, cinsel istismar itirafıyla ağızları açık bıraktı! Yıllar sonra ilk kez anlattı... - Sayfa 29

Bir gece kaldım ertesi gün güvenlik ne zaman gidiyorsun Nagihan dedi. En sonunda dayanamadım ve yöneticilerimden birini aradım, kendisine durumu anlattım.

2954
Nagihan Karadere, cinsel istismar itirafıyla ağızları açık bıraktı! Yıllar sonra ilk kez anlattı... - Sayfa 30

Bana kalacak bir yer ayarlayın dedim. Bana bir yer verdiler ve aynı zamanda da aldığım maaş ile de aileme bakmaya çalıştım. Çok çalıştım ve tutunabilmeyi başardım. Kulübümde takım kaptanı oldum, rekorlar kırdım, birçok başarılar kazandım ve kazandırdım.

3054