Nagehan Alçı’nın dava dilekçesi ortaya çıktı: Rasim Ozan Kütahyalı’dan eski eşine ağır sözler! - Sayfa 4

'ARTIK CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE'

Nagehan Alçı’nın boşanma kararından sonra da Rasim Ozan Kütahyalı’nın ağır şiddetinden kurtulamadığının ileri sürüldüğü dilekçede, “Artık can güvenliği de tehlikede olan müvekkil bakımından şikayet yapmak zorunlu olmuştur. İşbu dilekçemiz ekinde sunacağımız WhatsApp mesaj örnekleri ile de kanıtlayacağımız üzere davalı mütemadi olarak davacı müvekkile hakaret etmekte, davacıyı tehdit etmekte ve ayrıca kendisini polis memuru olarak tanıtmak suretiyle üçüncü kişilere mesajlar göndererek davacı aleyhine asılsız suçlamalarda bulunmakta, iftira atmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

432
Nagehan Alçı’nın dava dilekçesi ortaya çıktı: Rasim Ozan Kütahyalı’dan eski eşine ağır sözler! - Sayfa 5

HAKARET MESAJLARINDAN ÖRNEKLER VERİLDİ

Dilekçede Rasim Ozan Kütahyalı’nın attığı belirtilen mesajlardan örnekler de sunuldu. Buna göre Kütahyalı’nın Alçı’ya attığı mesajlardan bazıları şöyle:

532
Nagehan Alçı’nın dava dilekçesi ortaya çıktı: Rasim Ozan Kütahyalı’dan eski eşine ağır sözler! - Sayfa 6

-"loser insan", "loser yaratık", "düşük seviyeli başarısız zavallı", "şımarık, küstah", "sahte ve sinsi insan", "yeteneksiz", "aptal", "cahil",

-"köpek oldun", "köpek gibi hizmetçilik ediyorsun", "tiksiniyorum senin alaturka rezil kimliğinden", "onurlu ol, gururlu ol",

-"Nagehan sen idiotsun, salaksın", "ruhen çirkin bir insansın”, “için çürümüş, bunamış, bunak",

-"Öldün sen öldüüünnnn", "seninle ROK'un karısı diye fantezi yapıyorlar, buradan iş çıkar mı diye düşünüyorlar"

632
Nagehan Alçı’nın dava dilekçesi ortaya çıktı: Rasim Ozan Kütahyalı’dan eski eşine ağır sözler! - Sayfa 7

AYDIN DOĞAN VE CAVİT ÇAĞLAR’A KÜFÜR MESAJLARI

Dilekçede, 28 Mayıs’ta aralarında Nagehan Alçı’nın da bulunduğu pek çok gazetecinin de katıldığı bir yemek davetinden sonra Rasim Ozan Kütahyalı’nın hakaret mesajları attığı belirtildi. Kütahyalı’nın küfür ettiği isimler arasında Aydın Doğan ve eski Bakan Cavit Çağlar da bulunuyor.

732