Nagehan Alçı’nın dava dilekçesi ortaya çıktı: Rasim Ozan Kütahyalı’dan eski eşine ağır sözler! - Sayfa 16

Nitekim, davalı ve babası davacının gazeteci arkadaş ve tanıdıklarını arayarak müvekkil hakkında asılsız beyanlarda bulunmuştur. Davalı ve babası tarafından telefon ile aranan gazetecilerin tarafımızdan huzurda tanığımız olarak dinletilecek olup davalının babasına ilişkin tüm şikayet ve dava haklarımızı da ayrıca saklı tutarız.”

1632
Nagehan Alçı’nın dava dilekçesi ortaya çıktı: Rasim Ozan Kütahyalı’dan eski eşine ağır sözler! - Sayfa 17

KENDİSİNİ POLİS OLARAK TANITIP MESAJ ATTI: “NAGEHAN ALÇI VATAN HAİNİDİR”

Dilekçede, Nagehan Alçı’nın Rasim Ozan Kütahyalı’ya ait bir telefonu kendisinin sanarak çantasına koyduğunu, daha sonra baktığında Kütahyalı’ya ait olduğunu fark ettiği iddia edildi. Telefon savcılığa teslim edilirken içinde yer alan mesajlardan örnekler verildi:

1732
Nagehan Alçı’nın dava dilekçesi ortaya çıktı: Rasim Ozan Kütahyalı’dan eski eşine ağır sözler! - Sayfa 18

“Söz konusu telefonun incelenmesi ile de görüleceği üzere davalı hem söz konusu telefonu hem de aktif kullanmakta olduğu diğer hat ve telefonları kullanarak kendisini ‘polis’ olarak tanıtmakta, ‘Rasim Ozan 3’ şeklinde kaydettiği telefonda profil fotoğrafını polis amblemi yaparak ve açıkça ‘Sayın Mustafa Ertekin Başkanım şu anda sizi izliyorum KRT kanalında ve hayran oldum dik duruşunuza. Ben Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğunda görevli bir polis memuruyum. Koruma Şubede görevliyim. Bu mesajı sizi Nagehan Alçı denen Yunan yandaşı sözde gazeteciyle aynı programda görünce yazmak istedim. Nihal Bengisu da vatan haini, Nagehan Alçı da vatan haini’; ‘Nagehan Alçı da bu Yunan ajanına uzun zamandır angaje olmuş durumda. Tamamen Chrissodoulis'in kontrolünde. Yunan menfaatleri tarafından Nagehan Alçı yönlendiriliyor’ demek suretiyle ülkesine, milletine ve vatanına en derin kalbi hislerle bağlı müvekkili ‘vatan haini’ olmakla suçlamakta, müvekkil aleyhine en çirkin şekilde iftira ve hakaret suçlarını işlemekte, kendisini hukuka aykırı şekilde kamu görevlisi olarak tanıtarak yine ayrı bir suçun konusu olmaktadır. Davalının söz konusu fillerinin tamamı davacı müvekkilin kişilik haklarına açıkça ağır ve telafisi imkansız zarar vermiştir.”

1832
Nagehan Alçı’nın dava dilekçesi ortaya çıktı: Rasim Ozan Kütahyalı’dan eski eşine ağır sözler! - Sayfa 19

'TEHDİT EDEREK KREDİ KARTINI KULLANMAYA DEVAM EDİYOR' İDDİASI

Rasim Ozan Kütahyalı’nın Nagehan Alçı’yı "avukatlarım sana medya savaşı başlatmamı söylüyor" şeklinde mesajlar göndererek tehdit ettiği ve bu yolla Alçı adına olan kredi kartlarını kullanmaya devam etmeyi sağlamaya çalıştığının ileri sürüldüğü şikayet dilekçesinde şunlar kaydedildi:

1932