Nagehan Alçı’nın dava dilekçesi ortaya çıktı: Rasim Ozan Kütahyalı’dan eski eşine ağır sözler! - Sayfa 10

'ALÇI ADINA ÇOK SAYIDA YÜKSEK LİMİTLİ KREDİ KARTI ÇIKARTMIŞ, BAZI KARTLARI ÜÇÜNCÜ KİŞİLER KULLANMIŞ'

Dilekçenin dikkat çeken bir diğer bölümü ise, Nagehan Alçı adına çıkarılan kredi kartları oldu. Dilekçede, konuyla ilgili şunlar kaydedildi:

1032
Nagehan Alçı’nın dava dilekçesi ortaya çıktı: Rasim Ozan Kütahyalı’dan eski eşine ağır sözler! - Sayfa 11

“Rasim Ozan Kütahyalı, evlilik birliği devam ettiği sırada davacı müvekkile çok sayıda banka evrakını zorla imzalatmış, müvekkilden aldığı vekaleti de kötüye kullanarak davacı Nagehan Alçı adına çok sayıda yüksek limitli kredi kartı çıkartmış, bunların bir kısmını kendisi kullanmış bir kısmını ise müvekkilin bilgi ve onayı dışında üçüncü kişilere kullandırarak bu kullandırmadan haksız kazanç elde etmiştir.

1132
Nagehan Alçı’nın dava dilekçesi ortaya çıktı: Rasim Ozan Kütahyalı’dan eski eşine ağır sözler! - Sayfa 12

Söz konusu kredi kartlarının üçüncü kişiler tarafından kullanıldığından müvekkilin kendisine T.C. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın 261 017 ** vergi kimlik no’lu Elif D. isimli şahsa ilişkin yapılan soruşturma kapsamında tebligat gönderilerek müvekkilin ifadeye çağrılması sonucu haberi olmuştur. Davacı müvekkil gerek evlilik birliği devam ederken, gerek boşanma aşamasında, gerekse de boşanma kesinleştikten sonra bu kredi kartlarını iptal ettirmek istediğini defalarca dile getirmişse de her defasında davalı tarafından ağır şekilde tehdit ve manipüle edilmiştir.

1232
Nagehan Alçı’nın dava dilekçesi ortaya çıktı: Rasim Ozan Kütahyalı’dan eski eşine ağır sözler! - Sayfa 13

Davacı müvekkilin söz konusu kredi kartlarının borçlarının ödenerek bunların kullanıma kapatılmasına ilişkin isteğini dile getirdiği ve karşılığında davalı tarafından tehdit edildiği sayısız mesaj tarafımızdan şikayet dosyamıza sunulacaktır.”

1332