Medya
23 Ara 2008 08:43 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:26

"MUSTAFA DENİZLİ ADAM DEĞİL!!!" CANLI YAYINDA YİNE KENDİNDEN GEÇTİ!.. AHMET ÇAKAR'DAN MUSTAFA DENİZLİ'YE AĞIR SÖZLER!..

Arda´ya `köpek´ dediği zaman yarattığı 7.2´lik depremi, Denizli´ye söylediği cümlelerle 8.05´lik bir felakete dönüştüreceğe benziyoR


Ahmet Çakar: DENİZLİ adam da değil!


BU hafta ekranlarda maşallah hakemleri konuşmaktan nefes alamadı yorumcularımız... Sapına kadar da haklılardı... Hani lideri `düdükler´in hatası belirledi de, ikinciyi, üçüncüyü, dördüncüyü, neredeyse benim durumumu bile bu `düdükler´ belirleyecek neredeyse!


`DÜDÜKLER´DEN arta kalan zamanda ise Mustafa Denizli düşmedi ağızlardan... Uzun süredir televizyon başındayım, herkesin hep bir ağızdan hatayı `teknik´ olarak yorumladığını az gördüm.. Hani bir kişi de çıkıp "Denizli ne yapsın" demedi hiç, herkesin ortak görüşü Denizli´nin `yaptığıydı´ zaten..



***


GECENİN öne çıkan ismi, konu hakemler ve özellikle de Denizli olunca Ahmet Çakar oldu tabii ki.. 6 Pas´ta belki de son programını yapan (Show TV ile 31 Aralık´ta sözleşmesi bitiyor) Ahmet hoca, Arda´ya `köpek´ dediği zaman yarattığı 7.2´lik depremi, Denizli´ye söylediği cümlelerle 8.05´lik bir felakete dönüştüreceğe benziyor: "Ben Denizli için hoca değil demiştim, yanılmışım özür dilerim. Kendisi meğer iyi insan, iyi adam da değilmiş. Adam örneği sergilemiyor. İnsan oyuncularını böyle ateşe atar mı?"



YAHU hocam sen tam Jery Springer Show´un adamısın... Perişan edersin orda milleti kelimelerinle.. Ama orda yumruk serbest, Mustafa hoca seni yakalarsa saldırır vallahi.. Kim kimi yerse artık:)



HOCA o kadar formdaydı ki, `animatör, fırıldak, rezil´ gibi kelimeler, `çerezlik´ oldu.. Ama Melih Gümüşbıçak´ı anlamak mümkün değil.. Sanki programdaki görevi `Aman yanlış anlaşılmasın, öyle demek istemedin değil mi hocam´ demek.. Saati kurulmuş bebek gibi Çakar´ın her cümlesinden sonra aynı lafları tekrarlıyor.. Zaten Çakar da "Evet, böyle söylemek istedim Melih" diye çıkıştı sonunda...



BUĞRA ACAR/VATAN