Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler: Donk'un seks partilerinden bıktık - Sayfa 6

"BİR ABD'YE BİR BODRUM'A GİDİYOR"

İsim vermeden, tecrübeli teknik adamı kasteden Mustafa Cengiz, “Bir ABD’ye gidiyor, bir Bodrum’a” diyerek takımın tam çalışamamasındaki sebebinin Terim olduğunu ortaya koydu.

69
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler: Donk'un seks partilerinden bıktık - Sayfa 7

TERİM VE EKİBİNE GÖNDERME 

Sarı-kırmızılıların deplasman için kullandığı özel uçuşlarda, kulübe verilen ücretsiz hakların Florya tarafından kullanıldığına işaret eden Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, bundan dert yandı. Başkan Cengiz, kontenjanın hep Teknik Direktör Fatih Terim ve ekibi tarafından kullanıldığını dile getirdi.

79
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler: Donk'un seks partilerinden bıktık - Sayfa 8

"12 MİLYONLUK MAKETİ UNUTMADIM"

Pandemi nedeniyle genel kurula gidilememesine rağmen, damadı Burak Elmas’ı aday olarak hazırlayan eski başkan Faruk Süren’e de çatan Mustafa Cengiz, “Süren’in 12 milyon dolarlık maketini unutmadım” dedi. Ali Sami Yen Stadı’nın ilk projesi için ödenen bu paranın kayıtlarının da kayıp olduğu ifade edildi.

89
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler: Donk'un seks partilerinden bıktık - Sayfa 9

MAÇA DİVAN KONTENJANINDAN GELİYORDU 

Görevde bulunduğu süre içerisinde yıldızı hiç barışmadığı Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu’nun başkanlığa aday olduğunu dile getiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Maça Divan kontenjanından geliyordu. Ayrıldı, artık bedavaya nasıl gelecek?” ifadesini kullandı.

99