Murat Boz'dan Aslı Enver'e romantik doğum günü! - Sayfa 7

721
Murat Boz'dan Aslı Enver'e romantik doğum günü! - Sayfa 8

Programı sunan Can Tanrıyar, ünlü popçuya “Aşk konusuyla başlayalım. Aşk senin için ne ifade ediyor?” diye sordu. Murat Boz, “Evet, Aşkı konuşalım. Geçen gün yemek yediğimizde senin de herkesten köşe bucak sakladığın sevgilinle mayıs ayında düğün yapacağını söylemiştin. İstersen bunları yani aşkı konuşalım” dedi.

821
Murat Boz'dan Aslı Enver'e romantik doğum günü! - Sayfa 9

Yakışıklı popçunun bu atağı karşısında çok şaşıran ve köşeye sıkışan Can Tanrıyar, Rıdvan Dilmen’in meşhur “Gol olur” sözüne atıfta bulunarak“Evet, bu bana resmen gol oldu. Programa 1- 0 yenik başladık. O zaman aşkı meşki bir kenara bırakıp müzik konuşalım” diyerek lafı hemen geçiştirdi ve 1 saat 45 dakika süren programın son dakikalarına kadar yakışıklı popçunun yeni sevgilisi Aslı Enver’le ilgili soru soramadı. Ancak bu konuşmadan sonra rahatlayan Murat Boz, aşk hakkında öyle açıklamalar yaptı ki, günlerce konuşulacak cinsten…

921
Murat Boz'dan Aslı Enver'e romantik doğum günü! - Sayfa 10

2007 yılındaki görüntülerimi izleyince şoke oldum. Saçları Maslak Sanayi’de yaptırmış gibiyim. Çok şaşırdım… Bu görüntüleri internette bile izlememiştim. Saçlar lensmiş o zaman… O günlere geri dönmek isterdim… O zaman hatalar da yaptım, gençlik dönemleriydi.

1021