Murat Boz'dan Aslı Enver'e romantik doğum günü! - Sayfa 10

2007 yılındaki görüntülerimi izleyince şoke oldum. Saçları Maslak Sanayi’de yaptırmış gibiyim. Çok şaşırdım… Bu görüntüleri internette bile izlememiştim. Saçlar lensmiş o zaman… O günlere geri dönmek isterdim… O zaman hatalar da yaptım, gençlik dönemleriydi.

1021
Murat Boz'dan Aslı Enver'e romantik doğum günü! - Sayfa 11

Albüme ismini veren Janti şarkısı aslında 3 yıldır hazırdı. Ben normalde şarkıyı bir müddet sahibinden alır ve dinlerim, onunla yaşar ve şarkıyla sevişirim. Şarkıyı dinleyip hemen gece 03.00’te stüdyoya girdim. Şu anda dinlediğiniz 3 yıl önceki okuma bu… Şarkıyı bir daha okumadım. O sürede, şarkı beklemek zorunda kaldı. İçim içimi yedi, bazı şarkılar beklemez ama bu kez şarkı 2 yılı aşkın bekledi.

1121
Murat Boz'dan Aslı Enver'e romantik doğum günü! - Sayfa 12

Birini Janti sevmek demek ona çok bağlanmak demek… Ben sevdiğimi çok sever ve ona çok bağlanırım, Janti sevmek böyle olur. Aşık olduğumda kendimi kaptırırım. En koyu aşk da hesapsız kitapsız, beklentiye girmeden yaşanır. Keşke herkes koyu aşk yaşasa… Tabii o doğru kişiyi bulmak da çok önemli… İnşallah herkes gerçek aşkı, doğru insanı bulur. Ben Aslı’yla çok mutluyum, çok mutluyuz.

1221
Murat Boz'dan Aslı Enver'e romantik doğum günü! - Sayfa 13

Aşk bir insana her şeyi yaptırır. Kişi aşık olduğu insan için kişiliğini bile değiştirebilir ama doğrusu bir insanın bir diğerini defosuyla, her şeyiyle sevmesi… Benim de geçmişte ilişkinin başında kendim gibi davranmadığım oldu ama doğrusu herkesin karşındakini olduğu gibi kabul etmesi… Uzun süren bir ilişkide aşk, sevgi ve saygı ilişkinin olmazsa olmazı… Hatta bir ara 30 – 40 yıl seven, aşık olan var mı diye araştırdım ve gördüm ki, böyle sevenler de var ama her zaman çok seven taraf daha çok harcanır.

1321