Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu rezaleti! Meğer 14 yaşından beri... - Sayfa 9

Bir başka iddia da ilişkiyi Murat Başoğlu'nun eşi Hande Bermek Başoğlu'nun basına sızdırdığı yönünde. Eşinden boşanma kararı alan Hande Bermek'in 2 yıl önce affettiği eşinden ensest ilişkinin intikamını böyle aldığı söyleniyor.

917
Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu rezaleti! Meğer 14 yaşından beri... - Sayfa 10

Ensest ilişkiye bakanlık el atacak iddiası : Murat Başoğlu'nun 'yeğenim değildi' açıklamalarını köşesine taşıyarak baltayı taşa vuran Cengiz Semercioğlu'ndan ise yeni bir iddia var. Semercioğlu olaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın el atacağını duyduğunu yazdı.

1017
Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu rezaleti! Meğer 14 yaşından beri... - Sayfa 11

Murat Başoğlu'nun ağabeyi olaya ne diyor : Murat Başoğlu'nun abisi, Burcu Başoğlu'nun babası Tahir Başoğlu, yaşanan olay hakkında, "Siz ne kadar biliyorsanız, ben de o kadar biliyorum. Ben de medyadan takip ediyorum. Bu konu hukuka intikal etmiş bir konu. şu anda da çok sağlıklı değilim. Süreci göreceğiz artık teşekkür ederim" demekle yetindi.

1117
Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu rezaleti! Meğer 14 yaşından beri... - Sayfa 12

Burcu Başoğlu'nun eşi Murat Başoğlu'nun da arkadaşı : Burcu Başoğlu Kabadayı, spor eğitmeni Selçuk Kabadayı ile evli. Üstelik Selçuk Kabadayı, Murat Başoğlu’nun yakın arkadaşı. Spor hocalığının yanı sıra yaşam koçluğu da yapan kuzen Burcu Başoğlu Kabadayı, yoga hocası Selçuk Kabadayı ile 2015 yılında evlenmişti.

1217