Magazin
02 Kas 2009 11:12 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:55

"MÜJDE İLE HÜLYA'YA KIRMIZI NOKTA KONMALI!.." BU ÖNERİ HANGİ İSİMDEN GELDİ?

Müjde Ar, rahmetli annesi Aysel Gürel'e iyice benzedi. Biz 'Deli Aysel' derdik, acaba 'Deli Müjde' deme zamanı geldi mi?

Müjde ile Hülya'ya 'kırmızı nokta' konmalı ve...

Müjde Ar, rahmetli annesi Aysel Gürel'e iyice benzedi.

Biz 'Deli Aysel' derdik, acaba 'Deli Müjde' deme zamanı geldi mi? Artık lafını esirgemiyor, aklına geleni pat diye söylüyor. Ama genelde belden aşağı, cinsellik içerir şakalar, benzetmeler. Zaten kendi de itiraf ediyor, 'aklım hep başka yerde' diye...

Ben Müjde'yi eski tanıdığım için normal karşılıyorum. Sadece NTV'nin program yöneticilerine şaşırıyorum. Biraz düşünseler gerçeği bulacaklar ama... Müjde işine bakıyor. Halk dili ile hokkabazlık yapıp, NTV'nin parasını kapıyor. Taş atıp da kolu mu yoruluyor? Bir zamanlar en yakın arkadaşı olan Sezen Aksu'ya alkolik-sarhoş benzetmesi yapıp para kazanıyorsa... Yerden göğe kadar haklı...


Müjde'nin nasıl para kazandığını ve milletle nasıl kafa bulduğunu gören Hülya Avşar da haklı. Aynı yolu deneyip, Turgay Ciner'in parasını alıyor. Ne güzel, ne kolay iş... Umarım kızı Zehra'ya programlarını izletmiyor. Çünkü bazı muhabbetler çocuklara göre değil. Eğlenirken para kazanıyor. Hele o kahkahası yok mu? Cahil Türk halkına seslenmek, eğitmek falan filan zaten hiç umurunda olmadı, şimdi de değil.


İyi güzel de bizi ve çocuklarımızı düşünen yok mu? 'Sen de başka kanala git' demekle olmuyor bu iş... Gidiyoruz zaten de... Ülkemiz ve çocuklarımızı da düşünmek zorundayız. Halkı düşünen sorumlu gazeteci olarak RTÜK'ten ve bu işe bakan yetkililerden iki şey isteyebiliriz. Müjde ve Hülya'nın programlarını saat 24.00'ten sonra yayınlatsınlar. Ve ekranda köşeye kırmızı nokta konsun. O saatte ne söylerlerse söylesinler. Meraklısı uykusundan fedakârlık yapıp izlesin.

Aykut Işıklar/Bugün