Gündem
17 Kas 2009 09:50 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:58

MÜJDE AR DA DARBECİ ÇIKTI!.. İŞTE O ŞAŞIRTAN İDDİA!..

TSK'nın kamuoyunu yönlendirmek amacıyla birçok ünlüye program yaptırmayı planladığı iddiasında en ilginç isim Müjde Ar oldu. İşte o iddia.

Uzman şirketlere yaptırılacak programlarda sunumun ünlü isimlere yaptırılması benimsendi. Listedeki en ilginç sunucu isimleri ise Müjde Ar, Çağla Şıkel ve Arzum Onan oldu.


Kamuoyu oluşturabilecek


Bugün Gazetesi'ne göre, faaliyet çizelgesinde çalışmalar şu şekilde anlatıldı: "TSK ile ilgili olarak hazırlanan programların geniş kitlelere ulaşabilmesi için hazırlanan programlar hedef kitleler için ilgi çekici hale getirilecektir. Programlar; TSK'nın tanıtımını yapacak, halkla bütünleşmeyi sağlayacak şekilde hazırlanacaktır. Programların sunumu Rutkay Aziz, Çetin Tekindor, Haluk Bilginer, Kenan Işık, Sümer Tilmaç, Müjde Ar, Erdal Özyağcılar, Çağla Şıkel, Arzum Onan, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz, Leman Sam, vb.) gibi "kamuoyu yaratma gücü" bulunan ve izleyiciler tarafından beğenilen oyuncu, tiyatrocular tarafından sunulacaktır."


Yapımların içeriği...


Birkaç bölüm olarak ve yarı belgesel yarı TV filmi şeklinde hazırlanacak programlarda işlenmek üzere şu konular tespit edildi: "Askerliğini yapmış kişilerin çeşitli konulardaki hatıraları. Hatıralar bir senaryo dahilinde TV filmi veya skeçler şeklinde aktarılacak. Emekli veya vefat etmiş komutanların tanıtımı. Komutanın yaşamı, felsefesi, komutanla ilgili anılar, komutanın kendi hatıraları sunulacaktır. Şehit ve gazi isimleri verilen havaalanı, kışla, atış poligonu, cadde, park, bahçe, sokak vb. yerlerin hikayeleri."