Politika
18 Nis 2023 22:12 Son Güncelleme: 19 Nis 2023 00:49

Muharrem İnce'den dikkat çeken Sadullah Ergin açıklaması: "6 oka bastığın zaman o oy..."

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Alişer Delek’le Liderler Özel programında konuştu. İnce, CHP listesinde DEVA Partisi'nin milletvekili adayı olan Sadullah Ergin ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Sözcü TV'de Alişer Delek’le Liderler Özel programında açıklamalarda bulundu

İnce, CHP listesinden DEVA Partisi'nin milletvekili adayı olan ve adaylığı çokça tartışılan Sadullah Ergin hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.

“BEN HÂLÂ YARGILANIYORUM, SADULLAH ERGİN’E OY VERMEM”

İnce, "Ben Memleket Partisi’ni kurmasaydım ve CHP’de olsaydım, Sadullah Ergin’e oy vermem. Ben, hâlâ yargılanıyorum Silivri’de mahkeme heyetine yanlış davrandım diye. Sadullah Ergin, Adalet Bakanıydı, organize bir kötülük içindeydiler. İnsanları Silivri zindanlarında inim inim inletirlerken CHP’nin Grup Başkanvekili Muharrem İnce miting yaptı diye yargılanıyor. Veren versin. Sadullah Ergin CHP listesinde 4. sırada. Başka parti değil. Bastığın zaman 6 Ok'a, Sadullah Ergin'e gider o oy." ifadelerini kullandı.