Müge Anlı'yla program yapmıştı! Ünlü sunucu Şenay Düdek'in son hali şaşırttı

2006 yılında Müge Anlı'yla Dobra Dobra isimli magazin programını sunan ve uzun yıllar televizyonda görünmeyen sunucu Şenay Düdek'in son hali merak edildi. Beyaz ve kısa saçlarıyla adeta yıllara meydan okuduğu görüldü.

Müge Anlı'yla program yapmıştı! Ünlü sunucu Şenay Düdek'in son hali şaşırttı - Sayfa 1

2008 yılından beri ATV ekranlarından evlerimize Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla konuk olan Müge Anlı, uzun yıllardır bulduğu kayıplar ve çözdüğü cinayetlerle ekranların vazgeçilmezlerinden biri oldu. Sadece Tatlı Sert'le değil, daha önce de birçok televizyon programıyla karşımıza çıkmıştı.

17
Müge Anlı'yla program yapmıştı! Ünlü sunucu Şenay Düdek'in son hali şaşırttı - Sayfa 2

Sunuculuk kariyerine magazin programlarıyla başlayan Anlı, Top Secret, Mektubunuz Var, Güven Bana programlarıyla da seyirciyle buluşmuştu. Dobra Dobra da Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği yapımlardan bir tanesiydi.

27
Müge Anlı'yla program yapmıştı! Ünlü sunucu Şenay Düdek'in son hali şaşırttı - Sayfa 3

2006 senesinde başlayan program 2008'de sona ermişti. Ünlü sunucu Dobra Dobra'da tek değildi, Anlı'ya Şenay Düdek eşlik etmişti.

37
Müge Anlı'yla program yapmıştı! Ünlü sunucu Şenay Düdek'in son hali şaşırttı - Sayfa 4

ORTALIKTA GÖZÜKMEDİ!
Müge Anlı'yla birlikte programda yorumlarıyla yer alan Şenay Düdek, Dobra Dobra'nın ardından uzunca bir süre ekranlarda görünmedi. Bu süreçte ünlü televizyoncu Düdek ve Müge Anlı arasında küslük yaşandığı iddia edilse de Tatlı Sert programına çiçek göndererek bu dedikoduları çürütmüştü.

47