Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı - Sayfa 6

NE OLMUŞTU?

Müge Anlı'yı 4 yaşındaki çocuğunu göremediği için çıkan Birgül Memiş, özel hayatını anlatmaya başlayınca stüdyodaki ünlü psikolog Arif Verimli bile şaşkınlık yaşamıştı. 18 yaşında evlenen Birgül Memiş'in biri imam nikahlı 2 koca, bir de sevgili yaptığı öğrenilmişti. Bununla da yetinmeyen Birgül Memiş'in, evliyken sevgilisinden çocuk sahibi olduğu ortaya çıkmıştı.

612
Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı - Sayfa 7

Memiş evliyken gayri meşru çocuk sahibi olmasını ise şöyle anlatmıştı; "18 yaşında ailemin zoruyla evlenmeye mecbur bırakıldım. Kocamı sevmiyordum. Evli olduğum süreçte annemle birlikte bitmiş inşaatları temizliyorduk. Orada birisiyle tanıştım ve çocuk ondan oldu."

712
Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı - Sayfa 8

ALDATTIĞI EŞİ ÇOCUĞU KABUL ETMİŞ

Birgül Memiş, sevgilisinden hamile kalınca bunu eşi Faruk Beye açıkladığını, Faruk Beyin de hem aldatılmayı sineye çektiğini hem de çocuğu kabul edip nüfusuna aldığını söylemişti.

812
Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı - Sayfa 9

"Faruk Bey, kendisinden olmadığını bildiği halde neden çocuğu vermiyor?" sorusu üzerine ise Birgül Memiş, "Eski eşim bana inat çocuğumu vermiyor. Çünkü benimle barışmak istiyor. Ama ben evliyim. Onunla barışmak istemiyorum" yanıtını verdi. Genç kadın ardından, "İlk eşimin çocuğu olmuyordu. 2,5-3 sene beraber yaşadık. Bana ve çocuğuma şiddet uyguluyordu" ifadelerini kullanmıştı.

912