Müge Anlı'nın stüdyosunu yine polisler bastı! Canlı yayında kan donduran itiraf - Sayfa 3

Çivili sopayla dövdü

Gülüzar Kılıç, Hami Kıcı'nın o gün kendisini döverken Şiar'ın araya girdiğini belirtti. Çivili sopayla dövdüğü Şiar Kılıç'ın eli ve ayağından kanlar gelmeye başlamış. Dayak sonrasında ağzından yeşil sıvılar gelen Şiar, sonrasında kendisinden geçmiş. Gülüzar yanan evde duvarlarda kan olduğunu da anlatarak 'Beni dövdü duvarlarda benim kanım vardı" dedi.

37
Müge Anlı'nın stüdyosunu yine polisler bastı! Canlı yayında kan donduran itiraf - Sayfa 4

Şiar öldü diye bırakıp hastaneye gittik

Hami'nin dövdüğü Şiar'ın 'öldüğünü' düşündüklerini belirten Gülüzar Kılıç, Hami'nin şekerinin de bu yüzden çıktığını anlattı. Bunun üzerine Hami ile hastaneye gittiklerini belirten Gülüzar, "Hami hastanede Şiar'ı öldürdüğünü sandığı için korktuğundan ağlıyordu" dedi. 

47
Müge Anlı'nın stüdyosunu yine polisler bastı! Canlı yayında kan donduran itiraf - Sayfa 5

Doktora işaret vermeye çalıştım

Gülüzar Kılıç, hastanede Hami'nin ağladığını gören doktora '9 yaşındaki oğlumuz öldü o yüzden ağlıyor" demesinin sebebini de açıkladı. Hami'nin hastaneye giderken, "Şiar'ın öldüğünü söylersen, evdeki 2 kızını da öldürürüm' diyerek kendisini tehdit ettiğini açıklayan Gülüzar, "bu yüzden doktora bu şekilde durumu anlatmaya çalıştım" dedi.

57
Müge Anlı'nın stüdyosunu yine polisler bastı! Canlı yayında kan donduran itiraf - Sayfa 6

Hami yakmış olabilir

Hastaneden geldiklerinde Şiar'ın yaşadığı gördüklerini belirten Gülüzar, Şiar'a yemek yedirmeye çalıştığını belirtti. Ancak küçük çocuğun yemek yiyemediğini ağzından yeşil sıvılar geldiğini ve yürümeyemediğini açıkladı. Şiar yanan evde uyurken kendisinin yan evde uyuya kaldığını belirten Gülüzar, şunları anlattı:

*"Uyandığımda Hami dışardan geliyordu. Tuvaletini yapmaya gittiğini söyledi. 20 dakika sonra yangın kokusunu aldık. Hami dışarı çıktığında evi yaktı mı görmedim. Ama yangını görmesi lazımdı". 

67