Müge Anlı'dan canlı yayında şoke eden karar! - Sayfa 4

Bu kayıp ile ilgili Eşi Meryem hanım ise "Yaşadığımız örtülü köyüne ön koltukta bir erkek ve bir kadının olduğu bir araç geldi. Aracın içinde eşimde vardı benden Vakkas'ın yaşadığı evin anahtarını istediler. Bende anahtarı verdim. Bir gün sonra ise anahtarı geri teslim ettiler." açıklamasını yaptı.

411
Müge Anlı'dan canlı yayında şoke eden karar! - Sayfa 5

Vakkas beyin kızı Gülenay hanım ise canlı yayında babası hakkında şu açıklamayı yaptı: "Babamın gideceği gün ben çok ağladım gitme baba dedim. Babamda bana dedi ki Gülenay ben gideceğim başka bir köye yerleşeceğim telefonumu da kapatacağım kimse bana ulaşamayacak dedi. Ben dedi annenin bana yaptıklarının hesabını ödeteceğim bu onun iyi günleri bu günler"

511
Müge Anlı'dan canlı yayında şoke eden karar! - Sayfa 6

12 yıldır bir çok cinayeti çözen ve kayıpları bulan Müge Anlı duydukları üzerine kayıp Vakkas Akteke’yi aramayacağını aktardı. Anlı canlı yayında “Ben her kaybı aramak zorunda değilim. Vakkas Akteke aramama hakkımı kullanıyorum. Bu duruma bir kere düştüm. Babasını öldüren kızda. O zamanda söyledim bilseydim almazdım diye. Bence siz jandarmaya başvurun çok özür diliyorum.” dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

611
Müge Anlı'dan canlı yayında şoke eden karar! - Sayfa 7

Babasını öldüren kız olayı neydi?

Abdullah Gazi Akbıyık'ın cinayetini eşinin işlediği sanılıyordu. Ancak 17 yaşındaki kızı katilin kendisi olduğunu açıklamış ve babasını öldürtükten sonra sabaha kadar tandırda yaktığını itiraf etmişti. Anne ve kızları bu itiraftan sonra tutuklanarak ceza evine gönderilmişti. Geçen gün sonuçlanan mahkeme ile anne Kıymet hanım 25 yıl hapis cezası almış kızları ise serbest bırakılmıştı. 

711