Müge Anlı'daki istismar olayında yeni gelişme! Üvey baba tutuklandı - Sayfa 5

"DÖRDÜNÜZ DE BENİM KARIM OLACAKSINIZ"
Yıllardır üvey babasının tecavüzüne uğrayan ve annesinin de her şeyi bildiğini belirten Bayındır, "14 yaşımızdan beri buadam ikimize de aynı şekilde tecavüz ediyor. Müge Abla, artık sen bizi kurtarırsın bunun zulmünden. Bize satırla saldırıyordu. Sürekli bizi dövüyordu derinizi yüzerim diyordu. Dördünüz de benim karım olacaksınız" dedi.

57
Müge Anlı'daki istismar olayında yeni gelişme! Üvey baba tutuklandı - Sayfa 6

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ
Kızların programda anlattıklarını ihbar kabul eden savcılık harekete geçti. Polis, Selahattin Yalnız'ı evinde gözaltına alarak, sağlık kontrolünün ardından geniş güvenlik önlemi altında dün Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirdi. Yalnız'ın emniyet binasına getirileceğini öğrenen vatandaşlar ise çevrede toplanarak tepki gösterdi. Şüpheliyi linç etmek isteyenler, polis ekipleri tarafından engellendi. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

67
Müge Anlı'daki istismar olayında yeni gelişme! Üvey baba tutuklandı - Sayfa 7

SAPIK ÜVEY BABA TUTUKLANDI
Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Selahattin Yalnız çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, birlikte yaşadığı Fitnat Ertekin ise serbest bırakıldı. Linç edilmekten son anda kurtulan Yalnız, kendisini savunacak avukat da bulamadı. Yalnız'a baro avukat görevlendirdi.

77