Müge Anlı'daki istismar olayında yeni gelişme! Üvey baba tutuklandı - Sayfa 3

MİDE BULANDIRAN İTİRAF
Figen Tülay Bayındır ve Bahar Demir programa katılarak mide bulandıran açıklamalar yaptı. Bayındır ile Demir, Yalnız'ın kendilerine tecavüz ettiği ve ellerinde görüntülerin bulunduğunu ifade ederek 18 Mayıs'ta İstanbul Başakşehir İlçe Emniyet müdürlüğü Aile İçi Büro Amirliğine başvuru yaptıklarını söyledi.

Yalnız'ın, üvey kızı Figen Tülay Bayındır, Bahar Demir ile engelli kız kardeşi Gizem Demir'in de istismar mağduru olduğu, hatta bu istismar anlarına ilişkin olarak ellerinde video kayıtlarının olduğunu söyledi.

37
Müge Anlı'daki istismar olayında yeni gelişme! Üvey baba tutuklandı - Sayfa 4

'MONTAJ DEĞİL HEPSİ GERÇEK'
Bahar'ın zihinsel engelli kardeşi Gizem'e de tecavüz eden Selahattin Yalnız ise "Montaj değil onlar hepsi gerçek. Ama bak bakalım bir kere benim kılım kıpırdıyor mu? Beni uyutarak istediklerini yaptılar." diyerek kendini savundu.

47
Müge Anlı'daki istismar olayında yeni gelişme! Üvey baba tutuklandı - Sayfa 5

"DÖRDÜNÜZ DE BENİM KARIM OLACAKSINIZ"
Yıllardır üvey babasının tecavüzüne uğrayan ve annesinin de her şeyi bildiğini belirten Bayındır, "14 yaşımızdan beri buadam ikimize de aynı şekilde tecavüz ediyor. Müge Abla, artık sen bizi kurtarırsın bunun zulmünden. Bize satırla saldırıyordu. Sürekli bizi dövüyordu derinizi yüzerim diyordu. Dördünüz de benim karım olacaksınız" dedi.

57
Müge Anlı'daki istismar olayında yeni gelişme! Üvey baba tutuklandı - Sayfa 6

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ
Kızların programda anlattıklarını ihbar kabul eden savcılık harekete geçti. Polis, Selahattin Yalnız'ı evinde gözaltına alarak, sağlık kontrolünün ardından geniş güvenlik önlemi altında dün Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirdi. Yalnız'ın emniyet binasına getirileceğini öğrenen vatandaşlar ise çevrede toplanarak tepki gösterdi. Şüpheliyi linç etmek isteyenler, polis ekipleri tarafından engellendi. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

67