Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 7

Programa ropörtaj veren akraba Sebahat Arsalan " Semira annesi kaybolduğunda gelip bana Semira'nın kaybolduğunu söyledi. Bende Adile'nin evine gittim.Ayşe ağlamaya başladı ve 'Semira'ın başına bir şey gelirse annem sorumlu' dedi. Biz Selin ile gittiğini düşündük çünkü Selin hep orada."

713
Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 8

Yasak aşk kurbanı şüphesi ağır basan Semira'nın halası Emanet Arslan'ın programda söyledikleri ise kan dondurdu. Emanet hanım " Biz kaybolduğu gün evdeydik akşam haberimiz oldu. Kız kaybolduktan sonra yengemi dışarıda gördüm. Her gün işe gidiyordun bu gün gitmemişsin dedim. Yengem dedi ki ; 'Dün bana telefon geldi tanımadığım yabancı bir numara dediler ki çocuğu bırakıp işe gidiyorsun ama annesini nasıl aldık çocuğu da alırız' demişler Semira'nın annesine"

813
Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 9

Herkesin aklındaki soru ise çocuğunun babasından ayrılmak isteyen Semira acaba bu düşüncesini Selin'e anlatmış olabilir mi? Eğer boşanma olayından Selin'in haberi var ise acaba Selin'den de kendi eşini boşanmasını istemiş olabilir mi? Bu ve buna benzer sorular hala cevap arıyor.

913
Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 10

Semira'nın annesi ve babasının da bu yasak aşkı bildiği halde bir şey yapmaması soru işaretlerini çoğalttı. İlk canlı yayında katılan Semra'nın annesi bir daha canlı yayında katılmama kararı aldı. Pazartesi günü canlı yayına gelen babada dün programa gelmedi. Programa gelen iddiaların ise ardı arkası kesilmiyor. Bu cinayeti kim işlediyse anne ve babanın haberi mi var mı? Semira kim yada kimler tarafından öldürüldü?

1013