Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 5

Bir ara nışan atan Semira ve İbrahim tekrarda barıştırılmış zorla aynı gün imama nikahı yaptırılmıştı. İbrahim "Nikah yapılırken Selin'den haberim yoktu amca Abdulrezzak beyle konuşup tekrar aramızı düzeltip nikahı yaptık. Nikahta Semira'nın ise isteksiz olduğunu da fark ettim çok ağladı nikah sırasında."

513
Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 6

-Semira Selin'in tüm resimlerini telefondan silmiş ancak bir tane arşivde kalmış. Ben araştırmalarım sonucunda gördüm fotoğrafı ve annesini uykudan uyandırdım. Annesi biliyormuş bana şok olmuş gibi yaptı. Ben bir kere görmüştüm orada Selin'i. Evlendikten 10 gün sonra öğrendim Selin'i. Semira vardiya gittiğim gün ayrılmak istiyorum dedi. Bende vardiyadan geleyim ne istiyorsan yaparız dedim." açıklamalarını yaptı.

613
Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 7

Programa ropörtaj veren akraba Sebahat Arsalan " Semira annesi kaybolduğunda gelip bana Semira'nın kaybolduğunu söyledi. Bende Adile'nin evine gittim.Ayşe ağlamaya başladı ve 'Semira'ın başına bir şey gelirse annem sorumlu' dedi. Biz Selin ile gittiğini düşündük çünkü Selin hep orada."

713
Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 8

Yasak aşk kurbanı şüphesi ağır basan Semira'nın halası Emanet Arslan'ın programda söyledikleri ise kan dondurdu. Emanet hanım " Biz kaybolduğu gün evdeydik akşam haberimiz oldu. Kız kaybolduktan sonra yengemi dışarıda gördüm. Her gün işe gidiyordun bu gün gitmemişsin dedim. Yengem dedi ki ; 'Dün bana telefon geldi tanımadığım yabancı bir numara dediler ki çocuğu bırakıp işe gidiyorsun ama annesini nasıl aldık çocuğu da alırız' demişler Semira'nın annesine"

813