Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 3

Canlı yayına katılan Semira'nın babası da yasak aşkı bildiğini söyleyerek "Birlikte iş yaptığımız için Selin bize gidip geliyordu. Selin bana kızını seviyorum dedi ama ben kesinlikle olmaz dedim. Birlikte çalıştığımız için kızımı sevdiği halde gelip gitmesine izin verdim. Ayrıca para konusunda bize çok yardımcı oluyordu Selin o yüzden yok diyemiyordum" açıklamalarını yaptı.

313
Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 4

22 Şubat 2019 tarihinde amcasının evinin yakınındaki su kuyusunda cesedi bulunan Semira'nın imam nikahlı eşi İbrahim Demir ise şu açıklamaları yaptı: "Evliliğimizin 10. gününde mesajı yakaladım. Annesi telefonunu bana getirdi Semira'nın ve artık telefon kullanmayacak dedi. O sırada telefon kilitlenmemişti mesaj geldi bende baktım. Mesajda 'Bende Seni seviyorum. Bende seni unutmayacağım gibi...' 7-8 tana mesaj vardı. Sonra telefonu Semira'ya götürdüm yere fırlattım yazıklar olsun sana dedim."

413
Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 5

Bir ara nışan atan Semira ve İbrahim tekrarda barıştırılmış zorla aynı gün imama nikahı yaptırılmıştı. İbrahim "Nikah yapılırken Selin'den haberim yoktu amca Abdulrezzak beyle konuşup tekrar aramızı düzeltip nikahı yaptık. Nikahta Semira'nın ise isteksiz olduğunu da fark ettim çok ağladı nikah sırasında."

513
Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 6

-Semira Selin'in tüm resimlerini telefondan silmiş ancak bir tane arşivde kalmış. Ben araştırmalarım sonucunda gördüm fotoğrafı ve annesini uykudan uyandırdım. Annesi biliyormuş bana şok olmuş gibi yaptı. Ben bir kere görmüştüm orada Selin'i. Evlendikten 10 gün sonra öğrendim Selin'i. Semira vardiya gittiğim gün ayrılmak istiyorum dedi. Bende vardiyadan geleyim ne istiyorsan yaparız dedim." açıklamalarını yaptı.

613