Müge Anlı'da şok eden olay! Canlı yayına elinde para dolu kutuyla geldi - Sayfa 5

3 tane küçük bebek. Anne gidiyor başkasıyla evleniyor, bırakıyorlar babaannesi baksın, annenin bir tane doğurmuş bir tanesi karnında, baba gidiyor başkasıyla evleniyor 2 tane çocuk yapıyor. 4 tane çocuğu Sabriye Hanım’a bırakıyorlar 52 yaşında. Onun da okuması yazması yok, işi gücü yok. Ankara’ya gitmiş bir göz odada, çorap satıyor. O sırada tabii ki etraftan yardımlar da oluyor. O yardımlarla ayakta durmaya çalışıyor." sözleriyle devam ettirdi.

513
Müge Anlı'da şok eden olay! Canlı yayına elinde para dolu kutuyla geldi - Sayfa 6

"İZLEYİCİLERİM 110 BİN TL PARA GÖNDERDİLER"
Müge Anlı programının devamında Sabriye Hanım’a hayırseverlerden gelen maddi desteği açıkladı. Anlı programda “İsimleri gizli kalmak kaydıyla hayırsever izleyicilerimiz toplamda 60 bin TL maddi destekte bulundular. Sonra, yine hayırsever bir kadın iş insanı da bana ulaştı, o da tek kalemde 50 bin TL birden gönderdi. Toplamda senin için izleyicilerim 110 bin TL para gönderdiler.” şeklinde konuştu.

613
Müge Anlı'da şok eden olay! Canlı yayına elinde para dolu kutuyla geldi - Sayfa 7

Sabriye Hanım sevinçle ayağa kalkıp “Sağ olun, hepinizden Allah razı olsun” dedi. Anlı ise “Hepimizden. Hayatım teşekkür edecek bir şey yok, hakkın o senin. Çocuklar için geldi” ifadelerini kullandı.

713
Müge Anlı'da şok eden olay! Canlı yayına elinde para dolu kutuyla geldi - Sayfa 8

MÜGE ANLI ELİNDE PARA DOLU KUTUYLA GELDİ
Ardından stüdyodan ayrılan Müge Anlı elinde para dolu olan kutuyla geri döndü ve Sabriye Hanım’a verdi.

813