Müge Anlı'da itirafların ardı arkası kesilmiyor! - Sayfa 6

'PARÇALANIP ATILMIŞ OLABİLİR'

Cahit Ergül "Kaybolan Mehmet Erbay enli boylu bir adamdı yanı babayiğitti biraz. Eşilen kuyuların çapı 40-50 santimdir. Kahveci Mehmet'i atsan kuyuya girmez. Söylemek istediğim şu parçalanıp atılmış olabilir" açıklaması ile herkesi şoke etti.

611
Müge Anlı'da itirafların ardı arkası kesilmiyor! - Sayfa 7

BİZİM HAKKIMIZ NE OLACAK?

Cahit Ergül ile kayıp Mehmet Erbay arasındaki en büyük tartışma konusu olan bağ evinin durumu ile ilgili Büşra Erbay babasına verilen kayıp senedi ve tüm mal varlıklarına konulan haciz kararını hatırlattı. Büşra, Cahit beyle canlı yayında yüzleşerek "305 bin TL senet vermiş babam sana. Sende babama 200 bin TL senet vermişsin. Babamın sana verdiği senet ortada sen hacze vermişsin...Ben 200 bin TL lik olanı senedi vermek istiyorum senin adına o nerede...Bizim hakkımız nerede babamın hakkı nerede? Bizim hakkımız ne olacak?" sorusunu yönetti.

711
Müge Anlı'da itirafların ardı arkası kesilmiyor! - Sayfa 8

'15 GÜN GEÇTİ TAPU DEVRİ FALAN YOK...'

Bu sorular karşısında ise Cahit Erbay "Ben sana ekran başındakilerin önünde söz veriyorum 80 bin TL olan haczi kaldıracağım ama bana biraz mühlet ver" açıklamasını yaptı. Büşra ise babasının verdiği senedi sorduğunda ise Cahit bey "200 bin senedi verdim tapumu devret dedi. 15 gün geçti tapu felan devri yok. Mehmet ne oldu dedim tapuyu ne yapacaksın dedim. Oda bana ben sana tapu vermeyeceğim dedi. Bende sen bana 300 bin TL senet vereceksin dedim...." açıklaması ile Cahit Ergül'ün kavga konusu olan bağ evinin tüm hissesini elindeki tartışmaları senedi kullanarak üzerine geçirdiği ortaya çıktı.


811
Müge Anlı'da itirafların ardı arkası kesilmiyor! - Sayfa 9

SENETLERLE EVİ ÜZERİNE GEÇİRDİ

Geçen günlerde canlı yayında sahte senet düzenlediği sözlerine itiraz eden Cahit Ergül önceki programda sahte senet düzenlediğin itiraf etmişti. Bu senetlerle evi üzerine geçiren Cahit bey Mehmet Erbay'ın ailesini de borçlu gösterdi.

911