Müge Anlı yeni FETÖ mesajlarını tek tek ifşa etti - Sayfa 9

‘BELKİ SON ÇAYIN OLUR’

Yangın günü yaşananlar ise dikkat çekiciydi. Erdal Özkaya'nın kuzeni Yaşar Yıldırım'ın yangında kaybolan Nurten Özkaya "Nurten bir çay koy belki son çayın olur" demesi ile şüpheleri üzerine çekti.


917
Müge Anlı yeni FETÖ mesajlarını tek tek ifşa etti - Sayfa 10

Erdal Özkaya'nın annesi Şaziye hanım ise gelini Nurten Özkaya'nın hamile olduğunu gelini ile paylaştığını söyledi. Ancak eşinin hamile olduğu hakkında Erdal Özkaya kafa karıştıran açıklamalar yaptı. İddialara göre Erdal bey eşinin hamile olduğunu öğrendiğinde "Çocuk kimden?" sorusunu sormuş ve kısa bir tartışma yaşanmıştı. Erdal beyin küçükken geçirdiği bir hastalıktan dolayı çocuğu olmadığını ilk çocuğundan kendisinden olmadığı düşünülüyordu.


1017
Müge Anlı yeni FETÖ mesajlarını tek tek ifşa etti - Sayfa 11

FETÖ SUÇLAMALARI DAMGA VURDU!

Sinop'taki yangın ile ilgili şüpheler Erdal Özkaya ve Şaban Özcan üzerine çevrilirken geçen hafta canlı yayında FETÖ suçlaması programa damga vurdu.

Müge Anlı canlı yayında Erdal Özkaya'nın yeğenine attığı mesajı ifşa etti tek tek açıkladı. Mesajda "Benim ya da anam hakkında bir iftira olup da gözaltı olursa Ali Teğmen, Turgay Uzman bunları FETÖ'cü diye şikayet et. Müge'nin ekibi Rahmi Bey hariç diğerlerini de şikayet edeceksin." yazdığı ortaya çıktı ve bu yazışmayı Erdal Özkaya canlı yayında kabul etti.


1117
Müge Anlı yeni FETÖ mesajlarını tek tek ifşa etti - Sayfa 12

Geçen hafta canlı yayında Erdal Özkaya'nın FETÖ mesajları damga vururken canlı yayında yeni mesajlarda çıkmaya devam etti. Müge Anlı yeni çıkan mesajları programda tek tek okudu.


1217