Müge Anlı sinirden ağladı! Rahmi Özkan suratına tükürdü: "Allah'ın belası ırz düşmanı..."

Müge Anlı'da gündem olan Arife Gökçe'ye hala ulaşılamadı. Yaşlı kadına cinsel içerikle mesajlar attığı iddia edilen Sinan ve Kadir yine birbirlerini suçladı. Bugünkü canlı yayına telefonla bağlanan Kemal Bey ise "Sinan, kayınvalideme, karıma, çocuklarıma musallat oldu bu yüzden şehir değiştirdik" ifadelerini kullandı. Bu suçlamaların ardından Müge Anlı sinirden gözyaşlarını tutamazken, avukat Rahmi Özkan ise Sinan'ın yüzüne tükürdü.

Müge Anlı sinirden ağladı! Rahmi Özkan suratına tükürdü: "Allah'ın belası ırz düşmanı..." - Sayfa 1

Beş çocuk 12 torun sahibi Arife Gökçe, 17 Aralık'ta Tokat'ta sırra kadem bastı. Eşinin öldürüldüğünden şüphelenen Fikri Gökçe ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı.

110
Müge Anlı sinirden ağladı! Rahmi Özkan suratına tükürdü: "Allah'ın belası ırz düşmanı..." - Sayfa 2

YAŞLI KADINA TACİZ MESAJLARI ATMIŞ 
Fikri Bey, aynı köyde yaşadıkları Sinan isimli kişinin eşine cinsel içerikli mesajlar atarak rahatsız ettiğini anlattı. İddiaların odağındaki Sinan'ın Arife Hanım'ın oğullarından birinin sınıf arkadaşı olduğu anlaşıldı.

210
Müge Anlı sinirden ağladı! Rahmi Özkan suratına tükürdü: "Allah'ın belası ırz düşmanı..." - Sayfa 3

Öte yandan Sinan'ın Arife Gökçe dışında birçok kadına mesaj attığı ortaya çıktı.

310
Müge Anlı sinirden ağladı! Rahmi Özkan suratına tükürdü: "Allah'ın belası ırz düşmanı..." - Sayfa 4

KARDEŞİ ÇILDIRDI 
Sinan'ın kardeşi Serap Bayrak ise bugünkü canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Serap Hanım, "Kardeşim bana 'Çirkin mesajları Kadir ile birlikte attık' dedi. 7/24 Kadir Sinan ile kalıyormuş. Allah onu bildiği gibi yapsın utanmaz. Kadir kafasına vurdu dedin ya! Benim yüreğim sızlıyor. Günlerdir ağlıyorum" dedi. Kadir Durmuş bu iddialara "Benim bu konuyla bir alakam yok" cevabını verdi.

410