Müge Anlı o sözler karşısında şok oldu! Tutuklu aşıkların 'koğuş' isteği - Sayfa 8

CİNAYET SİLAHI BULUNDU

Müge Anlı, canlı yayında Şaban Ataş cinayetindeki yeni detayları açıkladı. Anlı, "Burhanettin cinayetle alakası olmadığını söylemiş. Suçu Mert'e atmış. Bunun üzerine Emine, başta yaktığını söylediği cinayet silahının yerini göstermiş. Ekipler, Emine'nin yer göstermesi sonucunda ormanlık alanda telefonun parçalarına ve beysbol sopasının parçalarına ulaşmışlar" ifadelerini kullandı.

810
Müge Anlı o sözler karşısında şok oldu! Tutuklu aşıkların 'koğuş' isteği - Sayfa 9


"70 YIL DA İÇERİDE KALSAM…"

Bugün yapılan canlı yayında ise Müge Anlı, tutuklanan sevgililerle ilgili şoke eden detayları anlattı. Burhanettin Karabulut, cinayeti reddederken Emine Karabulut'un "70 yıl da içeride kalsam çıkınca Burhanettin ile birlikte olurdum" diyerek aşk itirafı yaptığını açıkladı. Emine Karabulut'un savcının "Burhanettin için birini öldürür müydün?" sorusuna "Evet öldürürdüm" dediği öğrenildi.

910
Müge Anlı o sözler karşısında şok oldu! Tutuklu aşıkların 'koğuş' isteği - Sayfa 10

Müge Anlı, Burhanettin Öztürk'ün sevgilisi Emine'yi görebilmek için emniyette çok istekli olduğunu ve "Bir kez göreyim" diyerek sırar ettiğini dile getirdi. Emine Karabulut'un polis ekiplerinin "İsterseniz koğuşta birlikte kalın" demesi üzerine söyledikleri ise şaşkına çevirdi: "O zaman içeriden hiç çıkmam"

1010