Müge Anlı iz peşinde; Nalan Şimşek’e ne oldu? - Sayfa 8

Mustafa istedi bu açıklamaları yapmamı

Canlı yayına katılan Mustafa beyin ilk eşi Gülay hanım ise oğlu Selçuk'un açıklamalarını doğruladı. Eşi Mustafa'nın bu açıklamalarını yapmasını istediğini de canlı yayında söyledi Gülay hanım.


811
Müge Anlı iz peşinde; Nalan Şimşek’e ne oldu? - Sayfa 9

Annem babama hala aşık

İddialardan bir tanesi de Mustafa Şimşek'in ilk eşi Gülay hanımında Nalan hanımın kayıptan haberdar olduğu yönünde. Mustafa beyin ve Gülay hanımın kayıptan sonra tekrar imam nikahlı yaşaması da ise şüphelendiren diğer durum. Ayrıca Selçuk beyin "Annem babama hala aşık" demesi ile dikkatleri üzerine çekmesine sebep oldu eski eş Gülay hanımın.

911
Müge Anlı iz peşinde; Nalan Şimşek’e ne oldu? - Sayfa 10

Kendisinden bir türlü haber alınamayan Nalan Şimşek'in pedagog gözleminde ifadeleri alınan 2 çocuğunda anlattıkları tüyler ürperticiydi. Çocuklar verdikleri ifadede "O gün ben kardeşimle oyun oynuyordum annem ve babam kavga ettiler. Babam annemin kafasını yere vurdu. Ben anneme baktım annemin ağzından köpük geliyordu hiç konuşmadı. Babam mezar gibi bir yer kazdı.Babama niye burayı kazıyorsun dediğimde annen buradan Almanya'ya gidecek dedi." anlatımlarını yaptı.


1011
Müge Anlı iz peşinde; Nalan Şimşek’e ne oldu? - Sayfa 11

Ortaya atılan iddialar bununla da bitmedi ve bir komşuda bende aşağıdan 7-8 kere güm güm ses duydum şeklinde ifade verdiğini açıkladı. Bütün bu olaylardan sonra ise Nilgün hanımın eşi Mustafa bey ve diğer aile bireyleri 3 ay ceza evinde kaldıktan sonra serbest bırakıldı ama Nilgün hanımdan hala bir haber yok. Canlı yayına katılan aile ise kızlarının nerede olduğunu bulmak istiyor.

1111