Müge Anlı iz peşinde; Nalan Şimşek’e ne oldu? - Sayfa 6

-Sonra bir gece babam aradı 'Oğlum başımız sağ olsun Nalan öldü' dedi. Ondan sonra iş yeri bana 3 gün ölüm izni verdi. Dedim ki 'Baba iş yeri bana 3 gün izin verdi bu maaşımdan kesilecek. Ama ölüm raporunu iş yerine verirsem maaşımdan para kesilmez" dedim. Babam bana "Almanya'dan gelirken ölüm raporu unutulmuş" dedi. Sonra eşim dedi ki "Cenaze unutulur rapor unutulmaz" dedi...Ölüm raporunu alamadım..."

611
Müge Anlı iz peşinde; Nalan Şimşek’e ne oldu? - Sayfa 7

Selçuk bey dikkat çeken başka bir detayı da şöyle anlattı "Sonra bir gün babam aradı annenin telefonu ver Nalan konuşacak dedi. Bende annemi rahatsız etmeyin ne konuşacak dedim. Ben annemden helallik alacak diye düşündüm verdim telefon numarasını. Sonra annemi aramış sözde kocam ve çocuklarım sana emanet demiş...Sonra anneme sordum aslında hiç böyle bir olay olmamış babam anneme söylettirmiş."

711
Müge Anlı iz peşinde; Nalan Şimşek’e ne oldu? - Sayfa 8

Mustafa istedi bu açıklamaları yapmamı

Canlı yayına katılan Mustafa beyin ilk eşi Gülay hanım ise oğlu Selçuk'un açıklamalarını doğruladı. Eşi Mustafa'nın bu açıklamalarını yapmasını istediğini de canlı yayında söyledi Gülay hanım.


811
Müge Anlı iz peşinde; Nalan Şimşek’e ne oldu? - Sayfa 9

Annem babama hala aşık

İddialardan bir tanesi de Mustafa Şimşek'in ilk eşi Gülay hanımında Nalan hanımın kayıptan haberdar olduğu yönünde. Mustafa beyin ve Gülay hanımın kayıptan sonra tekrar imam nikahlı yaşaması da ise şüphelendiren diğer durum. Ayrıca Selçuk beyin "Annem babama hala aşık" demesi ile dikkatleri üzerine çekmesine sebep oldu eski eş Gülay hanımın.

911