Müge Anlı iz peşinde; Nalan Şimşek’e ne oldu? - Sayfa 3

Bütün bu olaylardan sonra ise komşular dua okuyup taziyeye gitmeye başladı. Bu taziyelerin biri ise Nalan hanımın kız kardeşi Neslihan hanıma ulaşmasıyla olaylar zinciri başladı. Neslihan hanım ise bu taziye mesajından sonra kayıp olan Nalan hanımın eşini aramaya başladı ama bir sonuca ulaşamadı. Ailenin Nalan hanımı aramaya başlamasından sonra ise eş Mustafa bey bu defada "Nalan beni terk etti gitti. Bende utandığım için çevreme Almanya'da öldü dedim" açıklamasını yaptı.

311
Müge Anlı iz peşinde; Nalan Şimşek’e ne oldu? - Sayfa 4

Babam bana Nalan'ı öldürdüğünü söyledi

Bütün bu olaylar ve Mustafa beyin tutarsız açıklamalarından sonra polis soruşturma başlattı. Nalan hanımın eşi Mustafa Şimşek ile birlikte oğlu tutuklanarak 3,5 ay ceza evinde kaldı. Ceza evinde kalan oğlu Ömer'in anlattıkları da olayın bir kayıptan çok cinayet olduğu izlemini verdi. Ömer polise verdiği ifade de "Babama Nalan annenin nerede olduğunu sorduğumda yeter artık dayanamadım ben gerekeni yaptım,onu öldürdüm dedi. Etraftan soran olursa Almanya'ya tedaviye gitti derim bir süre sonrada öldü derim dedi. Ben babamın Nalan annemi tam olarak ne zaman nasıl öldürdüğü bilgi sahibi değilim. Ama babamın bana onu öldürdüm detayını sorma lafını çok iyi hatırlıyorum." açıklamasını yaptı.

411
Müge Anlı iz peşinde; Nalan Şimşek’e ne oldu? - Sayfa 5

Mustafa Şimşek'in ilk evliliğinden olan Selçuk Şimşek'te "Nalan ablayla babamın ara ara kavgaları oluyordu. Ramazan ayına girmek üzereydik Nalan abla yok olduğunu anladım. Nereye gitti dedim Zonguldak'a gittiğini sonradan hastalığından dolayı tedavi için Almanya'ya geçtiğini söyledi babam.

511
Müge Anlı iz peşinde; Nalan Şimşek’e ne oldu? - Sayfa 6

-Sonra bir gece babam aradı 'Oğlum başımız sağ olsun Nalan öldü' dedi. Ondan sonra iş yeri bana 3 gün ölüm izni verdi. Dedim ki 'Baba iş yeri bana 3 gün izin verdi bu maaşımdan kesilecek. Ama ölüm raporunu iş yerine verirsem maaşımdan para kesilmez" dedim. Babam bana "Almanya'dan gelirken ölüm raporu unutulmuş" dedi. Sonra eşim dedi ki "Cenaze unutulur rapor unutulmaz" dedi...Ölüm raporunu alamadım..."

611