Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kayıp üç kız bulundu! Canlı yayında yeni açıklama - Sayfa 5

Müge Anlı bütün bu gelişmelerden sonra ekran başındaki herkese çağrıda bulunmuştu. Canlı yayında Müge Anlı'nın çağrı sonrası, Müge Anlı'ya mesaj atan izleyici kızlar hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Denizli Sarayköy arasında petrol istasyonu var, orada çalışıyorum. 3 kızı dün saat 15.00-16.00 gibi bir aracın içinde gördüm. Aracı kullanan çocuğu da biliyorum. Çocuğun aracını durdurup, otostopla Sarayköy'e gitmişler. Kızlar İzmir'e gideceklerini söylemişler."


59
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kayıp üç kız bulundu! Canlı yayında yeni açıklama - Sayfa 6

Bütün bu gelişmeler ve canlı yayına gelen ihbarlar sonrası, Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 16 yaşındaki Gülizar Soy, Tuana Yıldız ve Buse Aydoğan'ın İzmir'de görüldüğü bilgisi geldi. Bu bilgiler üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.


69
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kayıp üç kız bulundu! Canlı yayında yeni açıklama - Sayfa 7

Ekipler, kız çocuklarının Konak Meydanı'nda görüldüğü ihbarı üzerine buraya hareket etti. Yunus ekipleri, 3 kız öğrenciyi tarihi Saat Kulesi yakınlarında buldu. Kız çocukları, ifadelerine başvurulmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne gönderildi. Üzerlerinden kimlik çıkmayan üç kız, yakınları tarafından teşhis edildi.


79
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kayıp üç kız bulundu! Canlı yayında yeni açıklama - Sayfa 8

Isparta Emniyet Müdürlüğünce 20 Şubat'ta kaybolduktan sonra haber alınamayan lise öğrencileri Tuana Yıldız, Gülizar Soy ve Buse Aydoğan'ın bugün İzmir'de bulunmasıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "İlimizde 20/02/2020 tarihinden itibaren kayıp olarak aranan Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden 2005 Isparta doğumlu T.Y., 2004 Isparta doğumlu B.A. ve 2004 Sakarya doğumlu G.S. isimli çocuklar, Isparta Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Denizli, Aydın, İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu İzmir'in Konak ilçesinde bulunmuş olup, yapılacak olan işlemlerden sonra ailelerine teslim edilecektir" denildi.


89