Spor
22 Ağu 2024 11:53 Son Güncelleme: 22 Ağu 2024 11:54

Mourinho Ferdi'nin yerine Sergio Reguilon'u istiyor

Fenerbahçe milli yıldız Ferdi Kadıoğlu'nun yerini Tottenham’ın İspanyol futbolcusu Sergio Reguilon ile doldurmayı planlıyor.

Ferdi Kadıoğlu ile vedaya hazırlanan Fenerbahçe, yeni sol beki için alternatiflerini belirledi. En güçlü aday Tottenham forması giyen Sergio Reguilon. Teknik Direktör Jose Mourinho’nun İngiliz ekibinin başına geçtiği dönemde 30 milyon Euro ödenerek kadroya katılan İspanyol futbolcu İngiliz ekibinden ayrılmak istiyor.

Sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan 27 yaşındaki sol beki Mourinho çok beğeniyor. 12 milyon Euro piyasa değeri bulunan tecrübeli futbolcunun makul bir fiyata kadroya katılabileceğini düşünen sarı-lacivertliler girişimlere başlamış durumda. Mourinho’nun Tottenham’dan ayrılmasının ardından Atletico Madrid’e kiralık olarak giden Reguilon, Manchester United ve Brentford’da da aynı şekilde forma giymişti.

İLK TEKLİF 11 MİLYON EURO
Fenerbahçe, Cristian Medina teklifi belli oldu. Boca Juniors’un 22 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu için sarı-lacivertliler 8 milyon Euro artı 3 milyon Euro başarı ‘bonus’u içerin bir teklif yaptı. Arjantin kulübü, federasyona ödenmesi gereken yüzde 25’lik vergiyi de karşı tarafın vermesini istiyor. Medina serbest kalma bedeli ise 20 milyon Euro...