Mirgün Cabas'tan ince espri: Arkadakiler pek şikayetçi değil Didem! - Sayfa 7

İç çamaşırsız giydiği pantolonun fermuarını ve göğüslerinin yarısını açarak "Analog" notuyla paylaştığı fotoğrafla eleştirilerin hedefi olan Soydan, "Önce patır patır intihar eden insanları ve intihar etme sınırında yaşayan insanlara ne olacak diye düşünsünler sekiz sene önce gerçekleşen bir marka çekimine boş beyinlerini yormasınlar" sözleriyle cevap verdi.

719
Mirgün Cabas'tan ince espri: Arkadakiler pek şikayetçi değil Didem! - Sayfa 8

Didem Soydan, geçtiğimiz hafta arşiv hesabından Amerikan bayrağı önünde çektirdiği farklı bir pozu şu notla paylaşmıştı:

"Bir gün, gençliğimi ve karakterimin baş kaldıran, asi tarafını en iyi yansıtan çekimin hangisi olduğu sorulsa, cevabımı bu fotoğraflarla verirdim. Saç, makyaj ve stylingin yanında, aydınlık ve temiz bir ışıkla çekilen fotoğraflar, her baktığımda bana, editoryal çekimden çok, hayatımın bir döneminin kısa özeti gibi görünüyor.

819
Mirgün Cabas'tan ince espri: Arkadakiler pek şikayetçi değil Didem! - Sayfa 9

Bakışlarımda ki sertlik, düzensiz, örülmüş saçlar, kişisel stilimden hiç de uzak olmayan styling ve gerçekten kişisel dokunuşum olan, kendi yaptığım tırnaklarımla, bu fotoğraflara baktığımda, zamanı geldiğinde bir kaç ağaç için baş kaldırmaktan ve canının yanmasından korkmayan Didem'i görüyorum ve gülümsüyorum.''

919
Mirgün Cabas'tan ince espri: Arkadakiler pek şikayetçi değil Didem! - Sayfa 10

''En başta da söylediğim gibi, bu çekim, bugün de en sevdiğim ve baktığımda beni farklı duygulara sevk eden çekimlerim arasında yerini alır. "

1019