Medya
28 Ara 2011 12:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:10

''MİNİ COOPER'IMI SATIYORUM!'' BORUSAN'A İLK TEPKİ CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN!

Borusan, distribitörü olduğu BMW'nin 'Özgürlüğü yaşatır' sloganını başörtüsüne karşı çiğnedi.

Borusan, distribitörü olduğu BMW’nin ’Özgürlüğü yaşatır’ sloganını başörtüsüne karşı çiğnedi. Firma, ralli şampiyonu Burcu Çetinkaya ile sponsorluk anlaşması yaptı. Çetinkaya 1 yıllık kullanım hakkını aldığı BMW’yi ekranda başörtülü arkadaşıyla test edince Borusan ’imajımız bozuldu’ diyerek sponsorluğu iptal etti.

MİNİ COOPER’IMI SATIYORUM
Haberi Yeni Şafak manşetinden verdi. Sosyal medyada fırtına koparan haber sonrası Borusan’a tepki yağdı. Twitter’da Borusan’a ilk tepki gazeteci Cüneyt Özdemir’den geldi. Özdemir Twitter’dan yaptığı açıklamada Mini Cooper’ını satacağını duyurdu. İşte Özdemir’in Borusan’a tepki gösterdiği tweetler..

Mini cooper’ın Türkiye temsilcisi Borusan ’başörtülü sunucu imajımızı bozuyor’ diyerek sponsorluk anlaşmasını bozmuş. Alın o markanızı...

Başörtülü bir insanla görmek istemediğiniz arabanızın o pek değerli imajının içine tüküreyim..Mini cooper’ımız vardı hemen satıyorum, hemen

MUHAFAZAKARLAR NE YAPACAK
Cüneyt Özdemir’in bu tepkisinden sonra, şimdi gözler muhafazakar cenahta.. Bakalım onlar da arabalarından vazgeçecekler mi? Ya da Borusan’a bir tepki gösterilecek mi?