Milyoner Türk fenomenin paylaşımları olay oldu! “Hayal edebileceğinizden daha fazla para..." - Sayfa 5

SOSYAL MEDYADA POPÜLER OLDU

Sosyal medya paylaşımları ve kazancı sayesinde İngiliz basının da dikkatini çekmeyi başaran Özyalçın, sürekli olarak yurtdışına seyahatlere gittiğini ve Dubai’nin en sevdiği yerlerden biri olduğunu dile getirdi.

527
Milyoner Türk fenomenin paylaşımları olay oldu! “Hayal edebileceğinizden daha fazla para..." - Sayfa 6

İngiliz haber sitesi Dailystar’a özel hayatına dair detaylardan söz eden Özyalçın, “Ailem çok mütevazı bir geçmişe sahip ve beş çocuklu bir ailede büyürken hayatımda az destek gördüm. 20’li yaşlarımın başlarında uzun süredir aktif olduğum sosyal medya üzerinden bir şeyler yapmaya karar verdim.

627
Milyoner Türk fenomenin paylaşımları olay oldu! “Hayal edebileceğinizden daha fazla para..." - Sayfa 7

Çocukluğumdan beri sosyal medya dünyası beni büyüledi ve hep bunun bir parçası olmak istedim.En son moda ve trendlerde giyinmeyi, fotoğraf çekmeyi ve bunları Instagram'da yayınlamayı sevdim, ne kadar çok beğeni aldıkça o kadar çok takdir hissettim. Bunun benim işim olması gerektiğini biliyordum” dedi.

727
Milyoner Türk fenomenin paylaşımları olay oldu! “Hayal edebileceğinizden daha fazla para..." - Sayfa 8

"HER ŞEYİYLE KENDİM İLGİLENİYORUM"

Kendisine ait bir tırnak ve giyim markası kurduğundan söz eden Özyalçın, markalarının her şeyiyle kendisinin ilgilendiğini ve kısa sürede markalarının bu kadar büyümesinin başarısının bir göstergesi olarak onu gururlandırdığını ifade etti.

827