Milyon dolarlık filmlerin yapımcısına büyük şok! Televizyonu ve bilgisayarı icradan satışta!

Şaka değil gerçek…. 17 milyon dolar bütçeli Fetih 1453’ün yanı sıra gişe rekorları kıran Recep İvedik, Çılgın Dersane, Güle Güle, Hürrem Sultan gibi filmler yapan Faruk Aksoy’un 126 bin liralık borcu için 105 ekran televizyonu ve masaüstü bilgisayarı icradan satılacak. Aksoy’un daha önceden de birçok filmine haciz geldiği öğrenildi.

Milyon dolarlık filmlerin yapımcısına büyük şok! Televizyonu ve bilgisayarı icradan satışta! - Sayfa 1

MedyaRadar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre, milyon dolarlık filmlere imza atan yapımcı Faruk Aksoy icralık oldu.

113
Milyon dolarlık filmlerin yapımcısına büyük şok! Televizyonu ve bilgisayarı icradan satışta! - Sayfa 2

İstanbul 33’ncü İcra Dairesi Fatih Aksoy’un borcundan dolayı 105 ekran televizyon, bir adet masaüstü bilgisayarı, bir yazıcı ve ses sistemini satışa çıkardı. Bu elektronik cihazlar için belirlenen muhammen bedel ise 21 bin 500 lira oldu. 17 milyon dolar bütçeli Fetih 1453 filmi yapan Aksoy, 126 bin liralık borç yüzünden icralık oldu.

213
Milyon dolarlık filmlerin yapımcısına büyük şok! Televizyonu ve bilgisayarı icradan satışta! - Sayfa 3

ÖDEYECEĞİM DEDİ ANCAK!

Avukat Mehmet Dedeoğlu, 23 Şubat 2024 tarihinde İstanbul 33’ncü İcra Dairesi’nden "Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Sultan Selim Caddesi adresindeki borçlunun taşınır mallarının haczi için adresinde haciz yapılması, kapalı yerlerin çilingir ile açılması haczedilecek malların muhafaza altına alınması" kararı alındı. 

313
Milyon dolarlık filmlerin yapımcısına büyük şok! Televizyonu ve bilgisayarı icradan satışta! - Sayfa 4

İcra memurları, 7 Mart 2024 tarihinde Faruk Aksoy’un şirket adresine hacze gittiler. O tarihte tutulan tutanakta ise , "Adrese gidildiğinde kapıyı Faruk Aksoy açtı. Geliş sebebi anlatıldı. Şirket yöneticisi Faruk Aksoy var olan borcu ödeyeceğini söyledi. 

413