Spor
05 Haz 2024 00:16 Son Güncelleme: 05 Haz 2024 00:19

Milliler İtalya ile golsüz berabere kaldı

EURO 2024 öncesi ilk ciddi provasında İtalya ile karşılaşan A Milli Futbol takımımız mücadeleden golsüz beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın 39. dakikasında Ozan Kabak sakatlanarak oyuna devam edemezken, Montella bu karşılaşmayla bir ilki yaşadı.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, özel maçta İtalya ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bologna şehrindeki Renato Dell'Ara Stadyumu'nda oynanan hazırlık müsabakasında Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Sebastian Gishamer düdük çaldı.

Karşılaşma başladığı skorla golsüz berabere sona erdi.

OZAN KABAK SAKATLANDI

Mücadelenin 39. dakikasında milli futbolcumuz Ozan Kabak girdiği ikili mücadelede sakatlanarak oyundan alındı.

SEMİH KILIÇSOY OYUNA GİRDİ

Beşiktaş'ın yıldız ismi Semih Kılıçsoy ilk maçına çıktı. 2005 doğumlu oyuncu karşılaşmanın 81'nci dakikasında Barış Alper Yılmaz'ın yerine oyuna dahil oldu.

MONTELLA İLKİ YAŞADI

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, özel maçta İtalya ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bologna şehrindeki Renato Dell'Ara Stadyumu'nda oynanan hazırlık müsabakasında Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Sebastian Gishamer düdük çaldı. Karşılaşma başladığı skorla golsüz berabere sona erdi.

OZAN KABAK SAKATLANDI

Mücadelenin 39. dakikasında milli futbolcumuz Ozan Kabak girdiği ikili mücadelede sakatlanarak oyundan alındı. Türkiye'nin hazırlık maçında karşı karşıya geldiği İtalya da EURO 2024'te mücadele edecek. Ay-yıldızlı ekip; Portekiz, Gürcistan ve Çekya'nın da yer aldığı F Grubu'nda bulunuyor. B Grubu'nda yer alan İtalya'nın şampiyonadaki rakipleri ise İspanya, Hırvatistan ve Arnavutluk.