Milli Takım'ın tarihi zaferi dış basında! Herkes tek bir isme övgüler dizdi - Sayfa 15

THE SUN: BİR ÜLKENİN RÜYASINI GERÇEKLEŞTİREN ÇOCUK 

 "Merih Demiral iki gol atarak Ralf Rangnick'in ateşli takımını sersemletti ve Türkiye Euro 2024 çeyrek finaline yükseldi. Leipzig İstanbul'a dönüşürken onun adı Almanya'da yankılandı. Her Türk bu sloganı attı: "Arda Güler."

1521
Milli Takım'ın tarihi zaferi dış basında! Herkes tek bir isme övgüler dizdi - Sayfa 16

"Jude Bellingham dünyanın konuştuğu Real Madridli yıldız olsa da, belki de takım arkadaşına da yer açmamız gerekiyordur. Arda Güler, takımını Berlin'de Hollanda ile oynanacak son sekiz karşılaşmasına taşıyan golleri atmamış olabilir. Ancak her iki gol de Arda Güler'in ölümcül köşe vuruşundan geldi. Henüz 19 yaşında olmasına rağmen, ulusunun ilham kaynağı, odak noktası, totemi, bir ülkenin rüyasını gerçekleştiren çocuk."

1621
Milli Takım'ın tarihi zaferi dış basında! Herkes tek bir isme övgüler dizdi - Sayfa 17

EUROSPORT: HAK EDİLMİŞ BİR ZAFER
"EURO 2024 son 16 turu maçı olan Avusturya-Türkiye karşılaşması Leipzig'de 1-2 sona erdi. Merih'in golleri belirleyici olurken, Avusturyalılar Gregoritsch'ten yeterli katkıyı alamadı. Tarihinde üçüncü kez Avrupa Şampiyonalarında çeyrek finale yükselen Türkiye için hak edilmiş bir zaferdi. Avusturya hemen darbe aldı ve ardından Türk duvarını aşmakta büyük zorluk çekti. Rangnick'in takımı sonuna kadar çabaladı, 66. dakikada Gregoritsch ile farkı azalttı ve son saniyede Günok'un Baumgartner'e yaptığı muazzam kurtarışı gördü. İki 'yıldız' Yıldız ve Güler çeyrek finalde."

1721
Milli Takım'ın tarihi zaferi dış basında! Herkes tek bir isme övgüler dizdi - Sayfa 18

SPORMEDIASET: MERT'İN ELDİVENLERİ...
"Eğer Merih Demiral bir başyapıtsa, Mert Günok da bir sanatçıdır. Vincenzo Montella'nın cesaret ve üstün yetenek karışımı Türkiye'si çeyrek finalde. Eski Juventus ve Atalanta defans oyuncusu yankılanan bir duble ile Osmanlı süper kahramanı rolünü oynadıysa, ikinci yarının ortasında Mert'in eldivenleri ve refleksleri de imza bir kurtarışla geceyi tamamladı."

1821