Michael Jackson’ın koruması seneler sonra açıkladı! ‘İstismar iddiaları…’ - Sayfa 8

Koruma, “Zamanlama çok belirgindi. Belgeselde gözden kaçırılan şey, Michael Jackson’a yüz milyonlarca dolarlık dava açmalarıydı. Belgesele bunu koysalardı, bence insanlar kanalı çevirir ya da farklı bir bakış açısına sahip olurlardı. Bu nokta çok önemli. Onu dava etmeye çalıştılar, başarısız oldular, sonra temyize gittiler ve bunu bir TV programını yaptılar!” diyerek öfkesini dile getirdi.

811
Michael Jackson’ın koruması seneler sonra açıkladı! ‘İstismar iddiaları…’ - Sayfa 9

“İNSANLAR ONUNLA TANIŞMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPARDI”

Diğer taraftan Fiddes, “Belgesel yargı makamları tarafından incelenmeye başladığında birçok şeyin doğru olmadığı kanıtlandı. Şimdi program, dört saat yerine sadece bir buçuk saat sürüyor. Yanlış hatırlamıyorsam yaşadığı dönemde ona karşı bin tane dava açmıştı. İnsanlar onunla tanışmak için her şeyi yapardı. Gördüğüm kadarıyla sorun çocuklar değil ebeveynlerdi. Ebeveynler '10 dakika daha olamaz mı?' derdi” şeklinde de konuştu.

911
Michael Jackson’ın koruması seneler sonra açıkladı! ‘İstismar iddiaları…’ - Sayfa 10

CİNSEL YÖNELİMİNİN GİZLİ KALMASINI İSTEDİ

Fiddes’e ayrıca Jackson’un cinsel yönelimi de soruldu. Ünlü müzisyen, 1994'ten 1996'ya kadar Lisa Marie Presley ve 1996'dan 1999'a kadar Debbie Rowe ile iki kadınla evlendi. Ancak birçok insan hâlâ üç çocuk babası olan şarkıcının eşcinsel olduğuna inanıyor.

1011
Michael Jackson’ın koruması seneler sonra açıkladı! ‘İstismar iddiaları…’ - Sayfa 11

Bu konu ile ilgili Matt şunları söyledi: “Her zaman bekar olduğunu tanıtmaya çalışırdı. Kendi plak şirketi 'Hayran kitlenizi hayal kırıklığına uğratmayın' demişti. Bu her zaman aklındaydı ve bu gizemi devam ettirmek istedi.”

1111