Politika
02 Ağu 2024 00:23 Son Güncelleme: 02 Ağu 2024 00:49

MHP'li Yıldırım'dan memur sendikalarının iş bırakma ve iş yavaşlatma eylemlerine tepki!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, memur sendikalarının iş bırakma ve iş yavaşlatma eylemlerini tasvip etmediklerini söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, bazı memur sendikalarının iş bırakma ve iş yavaşlatma eylemleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Türkiye Kamu-Sen haricindeki sendikaların eylemlerini devam ettirdiğini belirten Yıldırım, "Bazı memur sendikalarının, son günlerde iş bırakma, iş yavaşlatma gibi eylemlerde bulunduklarını müşahede etmekteyiz. Türkiye Kamu-Sen hariç sendikaların muhtelif eylemleri devam etmektedir. Türkiye'nin bugünkü şartlarında, memur sendikalarının iş bırakma ve işi yavaşlatma tarzındaki eylemlerini tasvip etmiyoruz" dedi.

"Devlet memurunun hakkı, devlete zarar vermeden de aranabilir" diyen Yıldırım, "Türk memuruna yakışan, Türkiye Cumhuriyeti'nin çıkarları ile Türk milletinin menfaatlerini birlikte gözeterek, hakkını hukukunu aramaktır. Bu hususta Türkiye Kamu-Sen'e her zaman olduğu gibi yine gösterdiği hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.