Gündem
18 Mayıs 2011 11:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:22

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN ŞANTAJA JET YANIT!

MHP Lideri Devlet Baheçli ilk açıklamasında kendisine yönelik yapılmak istenen şantajla ilgili neler söyledi?

MHP Lideri Bahçeli, yaptığı ilk açıklamada kaset şantajcılarına boyun eğmeyeceğini söyledi. "Ekibimle yolumuza devam edeceğim" dedi.

İSTİFA ETMİYORUM KİMSE DE İSTİFA ETMEYECEK


MHP lideri Bahçeli tehditlere rest çekti ve 'Tehdit ve şantaja boyun eğmeyeceğiz, kim elinde ne varsa açıklasın.. Yel kayadan bir şey götürmez, arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Seçime bu kadroyla gideceğiz. Bundan sonra kimse istifa etmeyecek. Bir yere gitmiyorum, vekil ve üyelerimle görevimizin başındayız. İstifa etseler de kabul etmeyeceğim' diye konuştu.

MHP'Lİ İKİ İSİM AÇIKLAMA YAPMIŞTI


Bir internet sitesinde yayınlanan ve Devlet Bahçeli'nin 6 kurmayının daha kaseti olduğu iddiası dile getirilen haberin ardından gözler ismi geçen MHP'lilere çevrildi. Daha önce kasetti çıkan 4 kişinin adaylıktan çekildiği partide bu iddiasına ismi geçen kişilerden açıklama geldi. Kadınlarla uygunsuz vaziyette görüntülerinin olduğu ve istifa etmezse yayınlanacağı tehdidinde bulunulan isimlerden biri olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır "Bu ağır bir iftira yasal yollara başvuracağız" dedi. Genel Başkan Yardımcılarından Mehmet Ekici de iddialarla ilgili ilk kez konuştu ve "Alnım açık yüzüm pak, bu bana yapılmış bir komplodur" dedi...

MEHMET ŞANDIR’IN AÇIKLAMASI

MHP’ye yapılan kaset tehdidinin ardından Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, "bu ağır bir iftira" dedi ve yasal yollara başvuracaklarını açıkladı.