Şahan Gökbakar’a sert ‘iskele’ tepkisi! ‘Vallahi pes! Yok, böyle bir pişkinlik…’ - Sayfa 3

Gökbakar, iddiaya göre, Marmaris'e 67 kilometre uzaklıkta olan mahallede satın aldığı villanın önündeki sahile izinsiz olarak iskele yaptırıp, 'Özel mülktür girilmez' tabelasını astı; sahile deniz kumu döktürüp, denize zodyak botla tonoz bıraktı.

323
Şahan Gökbakar’a sert ‘iskele’ tepkisi! ‘Vallahi pes! Yok, böyle bir pişkinlik…’ - Sayfa 4

Gökbakar'ın tabelayı astığı anlar, koydaki teknelerden görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı, basında da haber olarak yer aldı.

423
Şahan Gökbakar’a sert ‘iskele’ tepkisi! ‘Vallahi pes! Yok, böyle bir pişkinlik…’ - Sayfa 5

Paylaşım ve haberlerin ardından Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, alan ile ilgili 8 Temmuz'da inceleme başlattı. Bu gelişmeler üzerine villasının bulunduğu koyun 30 metre açığına demirlediği motor yatından dürbünle çevreyi gözlemeye başlayan Gökbakar, iskele ve plaja astığı 'Özel mülktür girilmez' tabelasını söktü.

523
Şahan Gökbakar’a sert ‘iskele’ tepkisi! ‘Vallahi pes! Yok, böyle bir pişkinlik…’ - Sayfa 6

YETKİLİ KURUMLARLA BAĞLANTIYA GEÇTİ

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, incelemeyi tamamlayarak, iskelenin kaldırılması ve alanın eski haline dönüştürülmesi için Marmaris Belediyesi'ne, tonozların kaldırılması için ise Büyükşehir Belediyesi'ne tutanakları gönderdi. Gökbakar'ın da avukatları aracılığıyla eksiklerin tamamlanması ve gereken düzenlemelerin yapılması için yetkili kurumlarla bağlantıya geçtiği öğrenildi.

623