Metin Uca’dan şaşırtan ‘açık ilişki’ itirafı! ‘Seçkin zevkleri olan yaşlı kadınlar…’ - Sayfa 2

'Açık ilişki yaşıyorum' itirafı

Ünlü sunucu ve seslendirme sanatçısı Metin Uca, Gökay Kalaycıoğlu'nun Haber Bahane programının bu haftaki konuğu oldu. Özel hayatında birlikte birlikte olduğu kadınları peş peşe kaybettiğini ve ölümlerle sınandığını ifade eden Metin Uca, bağlanma korkusu oluştuğunu ve açık ilişki yaşamayı tercih ettiğini ifade etti.

214
Metin Uca’dan şaşırtan ‘açık ilişki’ itirafı! ‘Seçkin zevkleri olan yaşlı kadınlar…’ - Sayfa 3

Ölümlerle sınanmak travma yaratmış

Ailesinden de vefatlar sonucu kayıplar yaşayarak sarsıldığını anlatan Metin Uca, anne babasını 30'lu yaşlarda bir buçuk ay arayla kaybettiğini, zaman içinde aldığı ölüm haberlerinden sonra travma yaşadığını ve bağlanma korkusu geliştiğini söyledi.

314
Metin Uca’dan şaşırtan ‘açık ilişki’ itirafı! ‘Seçkin zevkleri olan yaşlı kadınlar…’ - Sayfa 4

Yakılarak ölmek istediğini de itiraf etti

Açıklamalarında yakılarak ölmek istediğini de belirten Metin Uca,  Kalaycıoğlu'nun "Yalnızlık korkun var mı?" sorusu üzerine şu ifadeleri kullandı: 

"60 yaşındayım ve yalnızım. Aman bana bir şey olursa diye bir kadınla birlikte olma taraftarı değilim. Bu o kadına haksızlık olur. Kendi adıma yetmeye çalışıyorum. Ölümden de korkmuyorum. Güzel öleceğimi düşünüyorum."

414
Metin Uca’dan şaşırtan ‘açık ilişki’ itirafı! ‘Seçkin zevkleri olan yaşlı kadınlar…’ - Sayfa 5

Hayatımda hep sevdiklerimle sınandım

Hayatı boyunca hep ölümlerle sınandığını söyleyen ünlü sunucu, sözlerine şöyle devam etti:

30 yaşında 1,5 ay ile anne ve babamı kaybettim. O günden beri de yalnız yaşıyorum. Bağlanma korkum o zamana dayanıyor. Hayatımda hep sevdiklerimle sınandım.

514