Merve Taşkın hakim karşısında! 'Müstehcen olduğunu düşünmüyorum' - Sayfa 2

MESLEĞİM INFLUENCER, AYLIK GELİRİM 20 BİN TL 
Mahkemede kimlik tespiti sırasında sanık Merve Taşkın mesleğini 'Influencer', aylık gelirini ise 20 bin TL olarak açıkladı. Taşkın, sabit bir ikametgahının olmadığını, sürekli ev değiştirdiğini ifade etti. 

222
Merve Taşkın hakim karşısında! 'Müstehcen olduğunu düşünmüyorum' - Sayfa 3

Merve Taşkın savunmasında, "Üzerime atılı suçları kabul etmiyorum. Siteye 2022 Mart ayında üyelik oluşturdum, 3 ay sonra üyeliğimi sonlandırdım. Site kapalı ve görüntüler yok. Dolandırıcıymış, ben de sorun yaşadım" dedi. 

322
Merve Taşkın hakim karşısında! 'Müstehcen olduğunu düşünmüyorum' - Sayfa 4

"SİTEYİ SOSYAL MEDYADAKİ TAKİPÇİ SAYIMI ARTTIRMAK AMAÇLI KULLANDIM"
Taşkın savunmasında, söz konusu siteye 18 yaşından küçüklerin üye olamadığını belirterek, "Siteyi sosyal medyadaki takipçi sayımı arttırmak amacıyla kullandım. Sitede herhangi bir fotoğraf ya da video satışı yapmadım. Ayrıca dosyaya konu edilen ve müstehcen olduğu iddia edilen fotoğrafların, müstehcen olduğunu da düşünmüyorum.

422
Merve Taşkın hakim karşısında! 'Müstehcen olduğunu düşünmüyorum' - Sayfa 5

Arkadaşımın ablası beni tehdit ediyordu. Şikayetimi geri çekmediğim için, açılmış bir davam var. Beni manipüle etmek amacıyla şikayetçi oldular. Çok zor durumda kaldım. Söz konusu görseller benim sosyal medya hesabımda mevcut olan görseller. Instagramda topluluk kuralları vardır, bunları ihlal etmemiz söz konusu olamaz" şeklinde konuştu.

522