Memur ve emekliye büyük zam! Yeni maaşlar açıklandı, flaş refah payı ayrıntısı geldi - Sayfa 7

"İŞÇİLERİMİZİN TALEPLERİNİ İLETTİK"
Yalçın konuşmasının devamında şunları söyledi: "Hassasiyetimizi ifade ettik. 4A kadrosuna alınacak arkadaşlarımızın beklentilerini aktardık. Usta öğretici, ek ders gibi beklentileri ilettik. İşçilerimizin taleplerini ilettik. Emekli aylıkları konusunda yaklaşımlarımızı ifade ettik. Tamamı sözleşmeli olan kurumlardaki personelin durumuna ilişkin yaklaşımımızı paylaştık. Memur işi yapan işçiler memur kadrosu bekliyor, bu konuda talebimizi aktardık.

745
Memur ve emekliye büyük zam! Yeni maaşlar açıklandı, flaş refah payı ayrıntısı geldi - Sayfa 8

"BEKLENTİMİZ EK GÖSTERGEDE ADALET SAĞLANMASI"
Ek gösterge düzenlemesi konusunda da kamuoyuna 5 milyon 300 bin insanı ilgilendiren bir düzenleme yapıldığı için bu konuda memnuniyetimizi ifade ettik. 1. dereceye kadar yükselenlerin 3600 ek göstergeye yükselmesi konusundaki talebimizi bir kez daha ifade ettik. Beklentimiz ek göstergede adalet sağlanması."

845
Memur ve emekliye büyük zam! Yeni maaşlar açıklandı, flaş refah payı ayrıntısı geldi - Sayfa 9

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Habertürk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin 8 bin 506 liraya çıkarılmasının ardından gözlerin çevrildiği memur ve memur emeklisi zammı hakkında konuşan Bakan Bilgin, milyonları heyecanlandıran sözler sarf etmişti.

945
Memur ve emekliye büyük zam! Yeni maaşlar açıklandı, flaş refah payı ayrıntısı geldi - Sayfa 10

"ENFLASYONUN ÜZERİNDE ARTIŞ YAPACAĞIZ"

Bakan Bilgin, "Bizim memur maaşlarıyla ilgili imzaladığımız madde var. Enflasyon farkını toplu sözleşmelerde veriyoruz. Bu sene de enflasyon üzerinde artış vereceğiz. Onu şimdi açıklamayayım. Son ay enflasyonu hesaplandıktan sonra belirleniyor.

1045