Gündem
17 Ağu 2022 23:09 Son Güncelleme: 18 Ağu 2022 11:06

Memleket Partisi'nden Merdan Yanardağ açıklaması! Saat verdiler; Tele 1'e gidiyorlar!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni arasındaki polemik devam ediyor. Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever, Tele 1'in önüne giderek Yanardağ'ı protesto edeceklerini duyurdu.

Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever, yarın Tele1'in kanal binası önünde protesto yapacaklarını duyurdu. Gülsever, "Genel Başkanımız Sn. Muharrem İnce'ye hakaret etmek için saygısızca bir dil kullanan Merdan Yanardağ'ı ve buna olanak sağlayan Tele1 TV'yi kınamak ve protesto etmek için kanalın önünde bir basın açıklaması yapacağız" dedi.

Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever, şu açıklamayı yaptı:

"Tele1 TV'nin ekranlarını, Genel Başkanımız Sn.Muharrem İnce'ye hakaret etmek için saygısızca bir dil ve gazetecilik etiği ile asla bağdaşmayacak ifadeler kullanan Merdan Yanardağ'ı ve buna olanak sağlayan Tele1 TV'yi kınamak için İstanbul il başkanlığı olarak, yarın saat 11.00 de kanalın önünde bir basın açıklaması yapacağız."

Merdan Yanardağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Muharrem İnce'ye yönelik olarak, "Sarayın yeni muhbiri yine kıvırmış. Seçim gecesi neden halkın önüne çıkmadığını yine açıklamamış. Biz nerede olduğunu biliyoruz, halkın karşısına neden çıkamadın, onun hesabını ver. İhanetini örtmek için, yine bana saldırmaya kalkmış. Hadi başka kapıya" ifadelerini kullanmıştı.