Melisa Döngel'in uğradığı cinsel istismarın detayları kan dondurdu! ‘Olan sana olur, seni öldürür’ - Sayfa 3

"POLİSE GİTME, BABANI ALIRLAR SONRA BIRAKIRLAR"

Döngel'in cinsel istismar olayıyla ilgili açılan davanın detayları da ortaya çıktı. Döngel, istismar olayını annesine anlattığını ancak inandıramadığını belirterek, "Polise gitme babanı alırlar sonra bırakırlar olan sana olur, seni öldürür' diyordu. Annem ve babam gözümün önünde evcilik oynamaya devam etti" dedi. 

310
Melisa Döngel'in uğradığı cinsel istismarın detayları kan dondurdu! ‘Olan sana olur, seni öldürür’ - Sayfa 4

Sabah gazetesinde yer alan habere göre İstanbul'da bir ağır ceza mahkemesinde baba A.D. yargılandı. Dava 2017 yılında karara bağlandı. İstinaf mahkemesi cezayı onarken dosya şu an Yargıtay'da bulunuyor.

410
Melisa Döngel'in uğradığı cinsel istismarın detayları kan dondurdu! ‘Olan sana olur, seni öldürür’ - Sayfa 5

"AJANSA BAŞLADIKTAN SONRA DAVRANIŞLARI DEĞİŞTİ"

Döngel babası hakkında şikayetini 4 yıl önce yapmıştı ama maruz kaldığı cinsel istismar yıllar öncesine dayanıyordu. Döngel'in şikayeti üzerine babası A.D. gözaltına alındı. Kızının film ajansında oyuncu olarak çalışmak istediğini söyleyen A.D., "Gitmesini istemedim. Ajansa başladıktan sonra davranışlarında değişiklikler oldu. Neden hakkımda böyle bir suçlamada bulunduğuna anlam veremiyorum. Ben kızımı seven bir babayım. Komşularım nasıl biri olduğumu bilir, istenirse sorulabilir" diyerek hakkındaki cinsel istismar suçlamasını reddetti. Tutuklanan A.D. hakkında "zincirleme olarak üst soyun çocuğa cinsel istismarı" suçundan dava açıldı.

510
Melisa Döngel'in uğradığı cinsel istismarın detayları kan dondurdu! ‘Olan sana olur, seni öldürür’ - Sayfa 6

"GÖRMEDİĞİMDEN İNANMADIM"

Mahkemede de kendisini benzer şekilde savunan A.D.'nin ardından skandal bir ifade anne N.D.'den geldi. Eşiyle 19 yıldır evli olduğunu söyleyen Ukrayna vatandaşı anne N.D., "Kızım 2 yıl önce bana babasının kendisine tacizde bulunduğunu söyledi ama görmediğimden inanmadım. Bir sabah kızımın yanında gördüm, ne yaptığını sorduğumda 'Para veriyordum' dedi. Eğer eşim yaptıysa ben de şikayetçiyim" dedi. O dönem 17 yaşında olan Döngel, yaşadığı korkunç olayı sayfalar dolusu ifadesinde anlattı. Babasının şiddet de uyguladığını söyleyen Döngel, "Evde hep kavga gürültü olur. En basitinden bir suyun yeri değişse gelip tekme tokat döverdi bizi. Bir keresinde sırf arkadaşımla parka gittim diye kolumu kırdı. Korkumdan hastanedeyken merdivende düştüğümü söyledim" dedi.

610