Melis Sezen mavi bikinisiyle sere serpe uzandı! Pozlara beğeni yağdı

"Son of A Rich" filminde yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile başrolü paylaşacak olan Melis Sezen, son olarak sosyal medya hesabında yayınladığı bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi.

Melis Sezen mavi bikinisiyle sere serpe uzandı! Pozlara beğeni yağdı - Sayfa 1

Onur Ünlü'nün yönetmen koltuğunda oturduğu "Son of A Rich" filminin çekimleri başladı. Filmin oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Melis Sezen gibi isimlerin yanında, Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Döngel, Cemal Hünal, Güven Kıraç, Ecem Özkaya, Evliya Aykan, Efekan Can gibi isimler de yer alıyor.

112
Melis Sezen mavi bikinisiyle sere serpe uzandı! Pozlara beğeni yağdı - Sayfa 2

Bir dönem reyting rekorları kıran 'Sadakatsiz' dizisinde Derin karakterini canlandırarak kariyerinde yükselen Melis Sezen, özel hayatıyla da gündem oluyor. Ünlü isim sosyal medya hesabında yayınladığı pozlarıyla adından söz ettiriyor.

212
Melis Sezen mavi bikinisiyle sere serpe uzandı! Pozlara beğeni yağdı - Sayfa 3

BİKİNİLİ POZLARA BEĞENİ YAĞDI
Yaptığı dans videoları ile sık sık magazin gündemine konu olan Melis Sezen'den bu sefer bikinili pozlar geldi. Mavi bikinisiyle peş peşe pozların paylaşan oyuncuya beğeni yağdı.

312
Melis Sezen mavi bikinisiyle sere serpe uzandı! Pozlara beğeni yağdı - Sayfa 4

"BEBEK MAVİSİ"
Karelerine "Bebek mavisi , bebek şapkası" notunu yazan Melis Sezen'e 46 binden fazla beğeni ve 500'ün üstünde yorum geldi.

412